Uncategorized

PRP före och efter bilder

För ca 3 månader sedan gjorde jag började jag med en PRP behandling för att få tjockare hår. Jag ville nämligen få tillbaka min ursprungliga hårtjocklek efter ha tappat väldigt mycket hår från hårrötterna.

Jag förstört mitt egna hår genom åren

För 1 1/2 år sedan jag var hos en frisör som satte i ett löshår på mig som fästes för tight mot hårbotten. Efter tre månader och det var dags att ta ut löshåret så hade jag hela tre överfulla händer med mitt egna hår. Visst att det är normalt att man ska tappa del av det håret man borde gjort under dessa tre månader när löshåret varit isatt, men det rörde om otroliga mängder hår med hårrötter som föll med ut. Det var skrämmande hur mycket hår som nu var borta.

Stress påverkade även mitt hår negativt

Jag hade även haft det ganska så stressigt period i mitt liv och ätit en ensidig kost samt en del alkohol och upplevde att jag var i en ond cirkel. Jag kände hopplöshet över mitt hår. Jag ville göra något åt mitt tunna hår kritiskt och stoppa håravfallet.

Prp hårbehandling 

Jag gjorde valde därför att börja med en Prp-kur för att få ett tjockare hår. En kur är på 3 behandlingar.

Sedan jag har bloggat om min behandling så har jag fått flera mail, kommentarer och jag kan säga så här: Jag är så tacksam och nöjd.

Jag vill även säga att alla kan inte förvänta sig få bra resultat, då eesultat man får är högst individuellt. Men har du håravfall så tycker jag du borde testa Prp då det är helt naturlig behandling mot håravfall.

Det är viktigt att veta att man kan aldrig få tjockare hår än man har hårrötter som lever/är i viloläge.

Det finns många hårkliniker som gör denna typ av hårbehandling, men alla är inte lika bra. Det beror på att det skiljer sig åt på kvalitén på maskinerna. Man kan därför inte vara garanterat få maximalt resultat hos alla. Jag gick till  Akacia medical som finns i Stockholm dom har investerat i bra maskin plus att jag hade bra förutsättningar för behandlingen.

 

Här kan ni se mitt hår har  växt på tre månader och jag har inte ätit några kosttillskott för mitt hår.

Kort fakta om Prp:

En 100% naturlig behandling. PRP innebär att man tar ur ett rör med blod från patienten. Blodet överförs till speciella rör som centrifugeras för att skilja blodkropparna från blodplättarna, alltså blodets plasma. Blodplasman (trombocyter) injiceras sedan med små stick i hårbotten. Detta får igång blodcirkulationen och celldelningen, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig. Läs mer om Prp

Pris: ca 3000 per gång eller tror jag det var 7500 för 3 behandlingar.

2 reaktioner på ”PRP före och efter bilder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *