PRP före och efter bilder

Prp före och efter bilder

För ca 3 månader sedan gjorde jag började jag med PRP behandling för att få tjockare hår. Jag ville få tillbaka mitt vanliga ursprungliga hårtjocklek. Man kan aldrig få tjockare hår än man har hårrötter som lever/ligger i viloläge.

För för 1 1/2 år sedan jag var hos en frisör som gjorde ett löshår för tight i hårbotten , som vid urtag efterlämnade mig  3 överfulla händer med mitt egna hår när det togs ut. (Man ska tappa lite hår när man tar ur löshår,  nämligen det man inte tappat men detta var typ är jag sjuk, läskigt mycket??! ) Mina rötter hade ryckts ut likt en vaxning fast i hårbotten.

Andra bidragande faktorer till mitt hår tros varit stress, ensidig  kost och alkohol .Jag var i en ond cirkel, jag kände hopplöshet över mitt hår.


Jag gjorde en kur med PRP,  på 3 behandlingar men jag missade en behandling så här ovan har jag gjort 2 behandlingar. Det har gått tre månader sedan före och efter bilden. Den 3:e behandlingen gjorde jag i helgen så jag kan lägga upp en till omgång kanske.

Jag har fått ett x antal mail, kommentarer om denna behandling och jag kan säga så här. Jag är nöjd 🙂 Vill även säga att alla kan inte få lika bra resultat. Det är väldigt individuellt vilket resultat man får, utgångsläget avgör mm.

Läs mer om min behandling ett förgående inlägg och hårkliniken här –> prp

Det finns många kliniker som gör denna behandling men alla är inte lika bra, det beror på att det skiljer sig åt med maskinerna. Man kan därför inte alltid få samma resultat, jag gick på Akaciamedical hårtransplantationsklinik & prp .

 

Fakta om Prp:

En 100% naturlig behandling. PRP innebär att man tar ur ett rör med blod från patienten. Blodet överförs till speciella rör som centrifugeras för att skilja blodkropparna från blodplättarna, alltså blodets plasma. Blodplasman (trombocyter) injiceras sedan med små stick i hårbotten. Detta får igång blodcirkulationen och celldelningen, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig.

prp före och efter bilder

prp före och efter bilder

Här kan ni se mitt hår mer nära man ser ju att utväxten är mörkare men det är så mycket det växt på tre månader. Jag har hunnit med färga utväxt en gång med, så växt har det. Nu har jag slutat färga, för vila rötterna extra. Det är ändå fint med ombre 🙂

Kan tillägga att jag inte ätit några kosttillskott gjorda för att få tjockare hår.

2 comments / Add your comment below

Kommentera