Att redigera bilder

Är det något jag tycker är extremt svårt är att få flera bilder exakt lika stora. Det är nämligen så att jag ordnar med våran företagsblogg och det stör mig väldigt mycket på att vissa bilder blir perfekt storlek och vissa blir mindre. så när man ser alla på rad ser det ut som en amatör gjort det, vilket det är. Men man kunde ju önska att bilderna  bara blev lika stora av sig själva??!

Detta skulle jag kunna ägna resten av dagen för att försöka lösa och men nej, jag får nöja mig med halvdåligt vilket känns uselt trots att jag har gjort mitt bästa. Men nu får det vara sådär tills fått någon att berätta hur man gör. Att sitta och försöka själv mer är slöseri på tid.

Men jag  längtar verkligen tills vi har en expert på ta kort, Instagram, Facebook och så vidare och så kan jag bara säga mina ideér som jag själv inte kan förverkliga!

 

2 reaktioner på ”Att redigera bilder

  1. Jag klipper mina bilder via picasa och sedan lägger jag upp dom på min gamla blogg. Därifrån kopierar jag bilderna till nuvarande bloggen och får då bra storlekar. Hoppas att det löser sig för dig! Kramis

    1. Hej, tack för tips. Jag brukar med göra så via dom, men det är att det ska vara exakta mått och det blir inte likadant ändå på loggor och banner inlägg för blogginlägg. Det är som storleken inte är fast! kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.