Uncategorized

Att hitta någon att dela livet med

Samarbete med hittakärleken.se

För att kunna attrahera mer kärlek in i ditt liv enligt Attraktionslagen så behöver du uppleva att du redan har kärlek, att du redan är älskad och att kärlek inte är en bristvara utan något du har i överflöd. 

Kom ut från bristtänket

Om du har fastnat i bristtänket (avsaknad på kärlek) så kan det ge motsatt effekt mot det man önskar få, dvs att finna kärleken.

Grundregeln bör alltid vara att du bör fokusera på överflödet av det du har och inte på bristen av det du saknar. Det gör att du försätter dig själv i bästa tänkbara energi.

Jag tror det finns någon till alla och faktum är att jag tror det finns flera eller kanske till och med många till alla, men jag tror också att vi har möjligheten att medvetet eller omedvetet undvika att träffa de personerna, eller att göra oss otillgängliga när vi träffar dom. Bara för att de finns så är det alltså inte någon garanti för att man lyckas möta någon med dating och på sikt skaffa dig en relation.

Ett sådant scenario när man missar att träffa en av de ”rätte” skulle kunna vara om man är för fast i gamla sorger, eller tror att man inte är värd kärlek, eller har bestämt sig för att man aldrig kommer att träffa någon. Den typen av tankar kan göra att vi går miste om saker, som annars skulle ha hänt om vi bara haft en mer öppen och kärleksfull inställning till livet och oss själva.


Om du brutit upp från ett förhållande

Ge dig själv tid att läka ordentligt utan att rusa in i något nytt eller vara ute och jaga. Ta den här tiden till att upptäcka att du har ett eget liv och att du inte behöver en partner i ditt liv för att kunna må bra och leva väl. Du klarar dig utmärkt på egen hand, och när du inser det till fullo, så rinner den desperata känslan av dig och då blir det också lättare att träffa någon ny.

Vikten att vara i kontakt med sig själv

Älskar du dig själv? Visar du dig själv kärlek, omtänksamhet och medkänsla. Det är viktigt att vara du har landat och funnit harmoni i livet för vara redo för en relation. Den rätta lösningen är aldrig att hitta någon som kan ”laga dig” och ”fixa situationen”. Utan lösningen är att har insikt att du kan klara dig själv och har den kapaciteten själv och att det måste komma från dig. Om du letar efter någon som ska lösa det åt dig så kommer du inte att hitta rätt. 

Våga testa nya saker

Gör du samma saker du alltid har gjort kan du inte förvänta dig andra resultat, ibland får man hjälpa kärleken på traven. Kanske ladda ner en app för dejting, gå på en Aw efter arbetet, träffa vännerna och så vidare. Fokusera på att må bra och ha ett bra liv så brukar det mer kärlek lösa sig! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *