Tjockare hår med Resveratrol

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

Tjockare hår med Resveratrol? Jag att jag har ätit Reserol ett par månader och produktens främsta egenskaper är Anti-age, ge mer lyster i huden, bättre återhämtning efter träning med mera och innehåller Resveratrol. Men inte hade jag någon aning om att det även kunde förbättra hårkvalitén. Det var nämligen så att jag började undra vart allt hår uppe på mitt på huvudet kom ifrån och frågade om kunde bero på Reserol?

Tydligen är det så att det kan om man har hårsäckar som ligger i vilofas så kan dom bli väckta igen och nytt hår kan börja växa. Ni kan förstå hur lycklig jag blev 🙂 Detta är dock ingen garanti för alla, men eftersom produkten reparerar kroppen från insidan och gör den mer motståndskraftig så är jag inte förvånad.
Jag har läst är att det sista kroppen tar hand om är håret om man mår dåligt, för då gör kroppen allt för att överleva. Som tex vid svält,  då gå nästan all näring som var avsatt till håret till andra mer viktigare behov i kroppen…

Jag rekommenderar Reserol till alla som är unik med denna produkt är att den tas upp via slemhinnan med en tunn film som löses upp inom några minuter. På så vis får vi i oss ca 80% av doseringen jämfört mot tablettform ca 1%.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.