Uncategorized

Före och efterbilder Xlash

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

Jag har testat Xlash och här är mina resultat

För ett tag tillbaka fick jag pressutskick på Xlash och nu har jag använt mig av det lite då och då, kanske inte så flitigt som man skulle men ändå. Se på resultaten, riktigt bra resultat så vill du få fina fransar så rekommenderar jag verkligen Xlash 🙂

 

Xlash

  • Gör dina fransar naturligt längre och fylligare
  • Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser
  • Man ser resultat bara efter några veckor
  • Sveriges mest sålda ögonfransserum!
  •  Upp till 40% längre ögonfransar på 30 dagar
  • Xlash används av tusentals nöjda kunder i Sverige

Recension Xlash


Vad tyckte jag:

Det är värt besväret för att få fylligare fransar, man jag körde varje dag i två veckor sedan körde jag bara någon gång då och då. Så ofta jag kom ihåg. Det viktiga är att inte ta det för snabbt innan man ska sova så det hinner torka in. Det var mitt största problem att jag ofta kom på det precis när jag skulle sova.

Jag håller på med mycket krämer så för min del att köra några gånger i veckan ser jag inte som någon uppoffring.  Jag föredrar nämligen äkta långa egna fransar mot fejk :)När jag applicerar min favo mascara från Loreal, fiber den röda och vita flaskan blir det verkligen bra fransrad. Det går jämföras med lösfransar. Så kombinera gärna detta med den mascaran.

Det ska nog tilläggas att jag hade ganska så bra fransar innan, dock var dom i sitt sämsta skicka just då (bild ovan). Så det känns skönt att få tillbaka mina vanliga fransar som dom brukar vara!

Undra hur det skulle bli om jag nu började köra mer aktivt, få mer än vad jag någonsin haft ;)Förvara din flaska upprätt för bästa förvaring.

 

KÖP XLASH HÄR hos LYkO

Rekommenderar det verkligen

 

2 kommentarer

 • Linda

  Vilka fina ögonfransar du har fått, riktigt vackra. Har oxå beställt från Xbeauty då jag letade efter före efter bilder och hittade din blogg. Har hört bra om Xlash och hoppas att även jag får lika fina vackra fransar som dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *