Uncategorized

Att bromsa åldrandet med plastikkirurgi med naturliga resultat

-samarbete med enaissanceclinique.com-

Ni som läst mig blogg en längre tid vet att jag är för skönhetsbehandlingar och plastikkirurgi som ger naturliga resultat. Det är lika naturligt som att åldras tycker jag. Dessvärre är det inte alla som har turen att åldras fördelaktigt och det kan påverka en självkänsla till det negativa.

Vanliga områden att åldras på

Ögonen:

Områden som vi åldras lite mer extra på som jag upplevt är att huden över ögonen blir mer lös och att vi kan få som fettpåsar under ögonen och ögonlocken. Det kan se ganska så fluffigt ut och ögonlocken kan börja hänga ner mot fransraden, tyvärr medför det att ögonen upplevs tunga, Men vi kan se ut som om vi har ledsna ögon och tycker man om att bära ögon make up så kan man få märken av mascaran på huden från fransarna. Detta är ett enkelt ingrepp bort med Övre ögonlocksplastik som verkligen kan ta av år på utseendet.

Käklinjen:

Är det något som utstrålar ungdomlighet är det en tydlig käklinje, med åldern sjunker fettet i ansiktet och det kan resultera i hamsterpåsar som det ofta kallas för. Detta kan även uppstå om man går upp och ner mycket i vikt. Detta går lätt bota med lite filler i kindbenen eller trådlyft som lyfter upp området, men har det gått längre kan man göra ett ansiktslyft.

Rynkor: 

Rynkor avslöjar en ålder som tydligast skulle jag säga, här är Botox grymt men även olika fukt behandlingar, laser, peeling osv.

Större kropphydda:

Med åldern går vi ofta upp i vikt, det kan bli ojämna fettdepåer och lösare hud. Att ha en slimmad kropp och låg fettprocent hör ungdomen till och när vi blir äldre så går vår ämnesomsättning ner. Har man fött barn kan huden bli slapp osv. Här finns det oerhört mycket man kan göra för få en ungdomligare kropp!

 

Nu är det snart badsäsong och det finns gott om tid att fräscha till sig, jag tänkte därför berätta att du kan få 20% på alla behandlingar, och dessutom pengarna tillbaka från konsultationen vid behandling/operation hos Renaissanceclinique

Dom har sin plastikklinik på Strandvägen i Stockholm!

Hur bra är inte det, om man inte vet vad man vill fräscha upp och inte kan så mycket om ämnet är det bästa att ta en konsultation och göra upp om en behandlingsplan. Saken är att gör du fler saker vid samma sövning brukar du även få rabatterade priser på plastikkirurgi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.