Kontakt

Hej, vad roligt att du kikar in här!

Vill ni som företag ha ett samarbete med mig på bloggen så skriver jag: välkomponerat content  åt er med hög träffsäkerhet! Här får ni spännande och effektiv marknadsföring  i bloggformat utöver det vanliga. Det sägs att 91% av människor Goolgar innan dom gör ett köp, det har jag tagit till vara på då jag jobbar med marknadsföring.

Motto: Det är inte mängden som av gör, det är träffsäkerheten! 

Kontakt: missjennieblogg@gmail.com


Med vänliga hälsningar: Jennie

9 comments / Add your comment below

  1. Hej, svarade på mail då denna sida är mest för få min mail, stället jag rekommenderar och kan gå i god för ä rhttp://vasalakarmottagning.se/ . Hälsa gärna från mig 🙂

 1. Hej! Gud vad jag älskar din blogg. SÅ mycket information. Har läst kanske varje sida i kategorin skönhet. Och hade två frågor men nu bara en (var också intresserad av botox för en mer feminin käklinje).

  Men undrar om man kunde få ett lite personligare råd. Jag är ute efter att förbättra mina genetiskt mörka ringar under ögonen, vanliga krämer har inte funkat så tänker lita på en klinik att hjälpa mig. Har läst att både fillers och PRP kan förbättra mörka ringar. Vilka kliniker litar du på/rekommenderar för dessa ingrepp? Hade hoppats på en och samma klinik men förstår om kliniker är experter på olika saker.

  Tack för en fantastisk blogg!

  1. Hej, tack så mycket 🙂
   Vad härligt du fann info om botox, när det gäller mörka ringar under ögonen så brukar många kliniker köra filler där. Att Prp skulle hjälpa där hade jag ingen aning om, måste googla det.
   Det finns ett speciellt medel som är filler som är vit, glömt helt namnet men det är få som använder sig av det då det är typ permanent.
   Dessa kliniker vet jag är bra: http://www.improvementsbystinaauer.com/, https://www.formavita.se/boka-tid-23882229 och http://www.ehlc.se/team/ dessa duktiga och gör filler under ögonen.

   Det är inte alla som gör filler under ögonen då det är mycket svårt, som tex hon jag går för botox på Nordiska kliniken inte lägger under ögonen. Om jag kommer på vad det med vitt heter får jag uppdatera om det. Själv använder jag concealer från Nars när jag vill bli lite extra ljus och lägger som ett trekant! Lycka till <3

 2. Hej! Jag har precis hittat hit och uppskattar verkligen redan din blogg. Men jag ser 8nga bilder i inlägg från ca jan 2018 och bakåt? Jättetråkigt för jag vill ju gärna kika bakåt så klart.

  1. Hej, vilken rolig kommentar att vakna upp till 🙂 Tyvärr lite varierande med bilder, men jag ska lägga nya fina bilder framöver!

 3. Insåg precis att de bilder jag inte ser (fler än de jag faktiskt ser) inte är de som är äldre utan det verkar slumpartat.

  1. Hej. Tyvärr är det så att min blogg har varit utan vissa bilder väldigt länge då dom försvann när jag bloggade på finest.se för dom bytte servar några gånger. Det är tråkigt!

   Men igår bestämde jag mig för att satsa ännu mer på min blogg, lära mig göra kollage och ta ännu bättre bilder 🙂

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds