Bra tips

Min väns välgörenhetsprojekt tillsammans med Nannic och operationsmile

Idag såg jag precis Malin Tilja i Fråga doktorn där hon intervjuas och berättar om sin läppspalt som hon föddes med och vi får även ta del av lite information om hennes operationer.  I programmet berättar Malin att hon  även varit  med i en tv-show som heter: She got the look och kom på 5:e plats som modell.  Efter programmet medföljde lite extra rampljus och i sin blogg använde hon det till sin fördel i sitt insamlingar till  Operation smile, som är en organisation som hjälper till att samla in pengar för att operera barn /vuxna med läpp-, käk- eller gomspalt  i andra länder där det inte ingår fri vård. En sådan operation tar oftast mindre än en timme och kan kosta så lite som 2 400 kronor. Mycket pengar för den som inte har så mycket pengar.

Nu har Malin gått ett ytterligare steg, då hon tillsammans med Nannic hudvårdsföretaget skapat en ytterligare insamling där företaget skänker 180kr av varje läppglanskitt till  Operation smile.  (läs mer om hennes insamling här)

 

Miracle lips går köpas online eller hos din återförsäljare,  men hos återförsäljare är det dock lite lägre summa som går åt till insamlingen då det blir en mellanhand.

Hur fina?

Bra välgörenhets initiativ Malin!

En kommentar

  • Malin Tilja

    Hej! En liten rättelse. Man kan köpa boxen via mig på min hemsida & snart i nannics webbshop. Vet inte till 100% om alla återförsäljare säljer, så bättre att köpa via någon av oss❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *