Bra tips

Roliga saker att göra tillsammans

Samarbete med Happy-day.se

Är du som mig som tycker att saker man gör tillsammans är dom tillfällena som man minns lite extra? Man vet så mycket väl att det finns massor av roliga saker att göra med vänner, partner, kollegorna, släktingar och ändå slutar det många gånger att man gör samma sak i repris som en repig skiva.

Men inget mer av det nu, jag har kommit i kontakt med Happy-day som är företag som som säljer prisvärda upplevelsepaket. Det är nämligen så att vi människor är bekväma och när vi väl har ett värdebevis med en upplevelse så kommer vi gå på det. Det bara är så! För hur ofta säger du inte: Det här borde vi göra oftare?

Roliga saker att hitta på i sin hemstad – Staycation 

 Det är så roligt att hitta på aktiviteter och spännande upplevelser när man väl gör det. Att utforska sin egna hemstad och har aldrig varit mer populärt än det är nu. Varför inte bli en egen turist i din hemstad och det närliggande området?

Visste du att genom att ha något roligt att se fram emot känns vardagen roligare? Just i dessa covid-19 tider så speciellt. Jag vill därför tipsa om happy-day.se. Som är ett e-handelsföretag som säljer upplevelser i hela landet. Allt från champagne provning, massage, köra dyr sportbil, brunch och bästa av allt är att värdebevisen är giltiga i hela 3 år.

Jag läste en studie över vad som är den bästa presenten är och det ganska så intressant, den var på engelska så jag har översatt. När person som ger en gåva ger en present försöker dom att optimera i det ögonblick de ger gåvan och se leendet på mottagarens ansikte just i det ögonblicket. Men vad mottagarna bryr sig om, är hur mycket värde de kommer att dra av det under en längre tidsperiod. 

Visst säger det för något? Vi vill gärna få en gåva som vi kan minnas en längre period, en rolig upplevelse är verkligen ett minne för livet.

Present baserat på gemensamma intressen

Om du har något gemensamt med någon, skaffa något som delar samma intresse – Elizabeth Dunn

Många gånger så kan vi uppleva det är pressat att köpa presenter, men en studie visade att vi tenderar att fokusera på mottagarens unika egenskaper och personlighet när vi handlar för dom. Men vi ibland får oss att ignorera andra aspekter som deras deras behov och intressen. Istället är bra tips att köp present/överraskning baserat på delade intressen. För att handla bättre presenter så föreslår en psykologiprofessor att du börjar med något du har gemensamt med mottagaren. Istället för att använda dina egna preferenser och justera dom för hur du och mottagaren skiljer sig åt, fokusera på vad ni delar och välj en gåva därifrån.

Människor är bättre på att välja något för sig själva, så om du har något gemensamt med någon köp något sådant. För något som du skulle vilja ha kommer troligen att vara något de kommer tycka om.

Jag har en bok om champagne hemma då det är mitt intresse, precis som min väns!

En lyxig champagne provning att se framemot…

Så förra veckan när Therese kom hem till mig så räckte jag fram en Happy Day box och första var att hon sa, Ohhh det här ser flott ut och sedan när hon såg att det var en champagneprovning så blev hon jätteglad. Vi älskar båda att champagne och vi pratat om att vi vill lära oss mer. Jag som har en champagne bok här hemma kommer att förbereda mig lite genom att läsa i den. Denna överraskning blev verkligen en fullträff för att vi gör något tillsammans.

Jag valde att ta en svart box med guldrosetter för det kändes väldigt lyxigt och du kan antingen ta Grön box simpel box, gratis boxen som ingår i priset eller göra det mer personligt genom att välja färg på rosett och box. Du kan om du vill även köpa presentkort så får mottagaren välja vad den vill. Vi kommer gå champagneprovningen här i Stockholm, ett stenkast från där jag bor och så kommer jag blogga om det här, så roligt!

Black Week hos Happy day

Just nu är det Black Week med så att det är ett ypperligt tillfälle att köpa hem julklappar, födelsedagspresenter, alla hjärtans dag presenter till rabatterade priser. Du kan köpa presentkort på upplevelser så att mottagaren väljer själv vad den vill göra. Erbjudandet ger 25 rabatt på ej rabatterade priser. Besök happy-day.se (Klick)


Summering:

*Värdebevisen har 3 år giltighetstid.

*Någonting att se fram emot.

*Att du kan köpa en upplevelsepresent  online och skicka den direkt till mottagarens brevlåda, ej postombud.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *