Uncategorized

3 månaders resultat med tandställning

Nu har tre månader gått och nästa vecka ska jag spänna tandställning  för första gången, andra gången jag var där så koll så och då byttes endast till gummisnoddar som man har runt fästerna på tänderna. Det är nämligen så att man kan inte påskynda flytt processen på tänderna genom spänna tandställning oftare.  Utan det handlar om:har bågen mer att ge, ja då spänner man inte tandställningen! Det skadar dina tänder för att ska tänderna flyttas behöver tandgrejs flyttas baksidan och läggas på framsidan typ, svårt förklara men så sa min tandläkare på Aqua dental! Det är helt logiskt  🙂

tandställning 3 månaders resultat

Är det inte helt wow resultat efter endast 3 månader med tandställning?

Jag är såååååååååå nöjd redan och glad, jag är faktiskt till och med lycklig hahaha! Detta betyder mycket för mig, ha det slätt på tändernas baksida där jag drar tungan och se alla tänder snart i samma höjd och en tand drogs ut den till höger som står ut lite och nu är gluggen typ nästan ihopdragen.

Nej men ärligt, går du i funderingar om dina tänder och kanske är 30 år nått sådant kanske du också tänker, sådant där gör man ju som yngre eller kanske till och med 40+, glöm det, gör det bara! ett vackert leende är ett vackert leende! Det är oslagbart!

Faktum så är det människor som begränsar med sina tänder att dom inte ler på bild och så och vad är det för liv, att inte le? Le ska man göra jämt om man är glad jag ler massor även med tandställning och även innan jag ville bara ha lite finare tänder eftersom jag har haft perfekta innan för några år sedan innan dom började röra på dig. Ni kanske ser min ena framtand? den ska jag SJÄLVKLART fixa, så där ska jag inte gå runt. Blir även 2 till fasader och lite slip på undertänderna och tandblek som sagt. Sen finns det nog inte så mycket mer göra med mina tänder!

6 månader kvar cirkus till dessa projekt är klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.