Sminkbord som jag drömmer mig bort om

-innehåller adlinks-

Skulle såg gärna ha ett sminkbord med perfekt ljus och förvaringsutrymmen och jag vill ha ännu mer smink, jag tycker det är jättekul att samla på det skönhetssaker. Men dock är det så att jag har ett bord med sminket på och jag vill kunna nå lite mer av det jag äger utan att behöva plocka fram saker för det tar tid. På ett arms avstånd vore toppen! Jag har därför leta fram ytterligare bord och speglar för den som är sugen att inreda sitt hem med ett sminkbord.

Vill du köpa en sminkspegel (klick) rekommenderar jag dessa!

Det är väldigt praktiskt med ett sminkbord

Det är väldigt fint ut ställa fram sina sminkborstar, parfymer framme och det blir så lättillgängligt om man slipper att plocka fram och tillbaka ens smink. Vet inte hur det är för er men jag sminkar mig nästan varje dag. Jag drömmer om att ha mer yta för att kunna ha ännu mera smink, ni vet, bra ljus, alla saker på sin plats och man behöver aldrig leta efter sitt smink. Det blir som ens egna lilla avkoppling och det kommer medföra att det blir trevligare att fixa sig fin!

Förresten kolla på denna stol, hur fin är inte den? Jag har hittat värsta företaget som säljer så fina möbler som inte finns i Sverige och drömmer om köpa hem mängder härifrån sedan. En av mina högsta drömmar är att styla mitt hem så pass att alla som hälsar på säger ”wow det känns som ett inredningsmagasin” eller ”det känns så osvenskt, så internationellt”… hehe

9 reaktioner på ”Sminkbord som jag drömmer mig bort om

  1. Hej! Kan du skicka länken till de bordet med lådor på den nedersta bilden? Har letat överallt efter de men hittar inte de, tack på förhand!:)

    1. Hej, det beror på att det ett hemsnickeri det är två byråer från Ikea (vita hutchar) sedan en bänkskiva på 🙂

      Kan dock ej hitta det på Ikeas sajt men det finns där. Bara visa dom bilden om annat. Lycka till!

  2. Hejsan, jag håller på att leta efter ett sminkbord med många lådor, gillade det andra uppifrån men kan ej hitta det någonstans. Kan du möjligen skriva ut en länk till det. Mvh

  3. hej
    tänkte fråga dig ang sista bilden med bord från ikea , vet du vart man kan köpa sådan stor sminkspegel. med lampor.’mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.