Inredning

Lördag och hemmafix

Innehåller adlinks för BGA, Fitnessguro

Hej, hoppas ni har en bra lördag? Idag sov jag länge och blev utvilad som jag kan bli då jag är lite sjuk dessvärre. Vill inte berätta hur mycket sjuk jag faktiskt har varit för det är inte på normala mängder men nu kommer det förhoppningsvis vända!

Jag beställde hem lite juice, bananbröd och morotskaka för få lite c-vitamin. Helgerna får man unna sig tycker jag! Jag har unnat mig lite väl mycket den senaste tiden så har bestämt att lägga det fokuset mer på helgerna.

Igår hade jag en shoppingdag och beställde hem allt detta: Gardiner från Ellos som nu har rea, en spegel från BGA där jag har min rabattkod: Jennie15 för 15 % rabatt, eller ja det blev två speglar en till toan med.

Denna köpte jag, den heter “Egg” 299 kr

Det blev även 2 mörkläggande gardiner från Hornbach som hade bästa pris och hör på detta, men deras gardinstång jag köpte kosta endast 69 kr och fäste 29 kronor så sparade över 200 kr! Lycka!

Jag hade aldrig trott Hornback hade så mycket bra saker, dom har till och med gardiner och man kan köpa som företag om man vill med!

Slutligen så köpte jag Super fruit pulver som också var på rea hos Fitnessguro så att jag ska hålla mig mer frisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *