Resor

Fiske äventyr i Sverige

Här kommer ett roligt tips att hitta på i sommar i Sverige som inte är så dyrt. Nämligen att åka på fiske äventyr med en fiskeexpert.

Att vara en fiskeexpert är ett mer sällsynt yrke som kräver att man verkligen genuint är intresserad av att fiska. Vill man lära sig på rätt sätt eller hänga med fisk entusiaster så är det kring en fiskeexpert man ska vara!

Jag brukade fiska en hel med mina syskon på vårt landställe när jag var yngre med kastspö. Vi hade en mindre sjö så utbudet på bra fisk var väldigt dåligt. Det bidrog att det inte var så roligt. Däremot om man vet vart man ska fiska så kan man få rejält fångst med fisk, det största jag fick upp var en gädda. Man vill ju gärna fånga en riktigt stor fisk och fota sig med!

Fiska i Småland

Sverige bjuder på en hel del bra fiskeställen att fiska på där det är rikligt med napp. Är man sugen att testa på flugfiske så kan man åka till Kosta Lodge i Småland med expertfiske.com och beroende på vilket upplägg du väljer så kan få med tillhörande övernattning. Just fiska är det främst män som gör, men allt fler kvinnor har börjat få upp intresset för att fiska. Det är roligt att fiska och spendera tid i naturen om boendet är uppstyrt som det är på dessa fiske event.

Vissa dagar är bättre för fiske än andra och speciellt i det vatten där det inte fiskat i tidigare, vilket är sällsynt med massor av ny-nedsläppt Regnbågsfisk. Har man inte blivit en fiske fantast ännu, så lär man bli efter dessa event för man blir glad att få vara i naturen och fiska och grilla!

Är man ett gäng vänner, företag, osv så kan man boka ihop som grupp. Det innebär  gammal hederlig camping style med att packa med matsäck, ta med grillsaker, fiskekläder, flytring till Flytrings event och sportfiske!

Havsöring, Horngädda, Makrill, Torsk det kan man fiska året runt, jag föreslår du kikar närmre här hos: Expertfiske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.