Hälsa

Allt fler motioner utomhus i dessa tider

Idag mötte jag upp min kompis som köpt en smoothie till oss var som mättar lika mycket som en lunch så det fick bli min frukost och lunch i ett. Jag måste lära mig hur jag gör en sådan själv så ska kika på innehållet och DIY! Spara 67 kr är mycket!

Jag undrar om vi kommer fortsätta att leva som vi gör när dessa tuffa tider är över. Att ta bättre  ta hand om vår hygien och hålla oss hemma när vi är sjuka.

Börjar du bli sjuk håll dig hemma…eller arbeta hemifrån

Det är väldigt trist det här som händer och jag blir ofta sjuk pga sjuka är ute och åker tunnelbana osv när dom borde vara hemma. Dom flesta går en dag för mycket till jobbet, det är faktist den dagen man känner att man börjar bli sjuk som man smittar massor och väljer man att gå hem och till och med den dagen man är på jobbet, så kan man slippa smitta många!

Vi behöver vara mindre egoistiska och tänka på dom som blir lätt sjuka och mindre på att vi vill arbeta in till det sista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.