Inredning

Enkel badrumrengöring med IDOs Smart badrumsprodukter

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

När man frågar människor vad dom tycker är tråkigast med städning så är det 9 av 10 gånger badrummet! Badrum är ofta väldigt trånga och svåra rengöra och blir mest smutsigt om man inte håller efter regelbundet. Det är väldigt viktigt att hålla rent i badrummet så att man inte rör sig med bakterier. Min syster brukar säga, man ser hur renlig en person är genom att bedöma hur rent badrummet är!

Det har IDO underlättar för oss med genom att dom har skapat wc-stolar, möbler, duschar, badkar och andra badrumsprodukter som underlättar i vardagen. Don har nämligen släta ytor, rena linjerna och genomtänkta detaljerna och har alla samma syfte, att underlätta städningen av badrummet.Idos keramiska produkterna tillverkas i Ekenäs, Finland. IDO Showerama duschar tillverkas i Sverige i Mörrum.. Det gör att man får fina kvalitén man helst vill ha.  

Detta är helt genialiskt, smart, förena design med användande. Detta är något jag värdesätter högt!
Badrum sägs var det dyraste rummet att renovera efter köket och då gäller det att tänka långsiktigt och vad som har bäst värde vid en eventuell lägenhetsförsäljning. Har man då ett topp badrum som är skinande rent med snyggt inrett så säljer lägenheten sig bättre.

 

Några av IDOs smart  funktioner

  • Fresh Wc funktion, detta är en riktigt höjdar funktion jag önskar att alla toaletter hade, inbyggd fresh wc funktion, som automatiskt doserar ut lagom mycket fräsch doft vid varje spolning.
  • Spola toan med sensor, tänk att det nu är möjligt att spola utan röra denna knapp. Detta är något jag har saknat som verkligen vill undvika bakterier.fresh wc

 

Mitt drömbadrum, svävar mig bort nu….

Jag har en dröm att inreda ett badrum alla spa deluxe, mega stort med otroligt mycket förvaring för alla mina produkter likt en affär. Jag har mycket saker och skulle gärna ha ännu mer. Jag skulle gärna ha ett skåp i duschen bara för att ha några uppsättningar schampo, (läs om mina favoriter här) balsam och inpackningar, då det är för tråkigt ha samma schampo varje gång. Det är dessutom trist att duscha så jag vill ha en tv och en stol i duschen samt högtalare så jag kan lyssna på musik 🙂 Duschen ska vara 2 mans dusch, med vattenfall samt vanligt dusch.

Jag vill även ha en stor bastu som rymmer för mig och mina vänner, samt en ångbastu samt en infraröd bastu. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop detta.

I badrummet ska det vara dubbla handfat och väl belysta speglar. Det ska finnas mycket förvaring för handdukar och golvvärme och handdukstorkar. Toaletten ska ha funktionerna ovan och hänga på väggen.

Det ska finnas spa-stolar, bord, champagnekyl. Självklart vill jag ha en  jacuzzi den bästa som går köpas för pengar och stor ska den vara så man kan bada fler i den. Hela badrummet ska ha inbyggda högtalare och en tv till vid badet. Man ska även kunna prata i telefon via högtalarna då jag vet hur blöt man är om händerna ibland. Sminkbord vill jag ha i något annat rum tror jag, det blir för plottrigt.  Lite så här tänkte jag mig att min drömbadrum skulle se ut. Tror det krävs kanske 40 kvadrat meter minst!

Just det väggarna ska vara klädda i något fint svart sten och golvet något ljust och lite träbeklädda golv runt badet bastun som en liten terrass kanske. Man halkar så lätt annars när man badat tycker jag. Gärna fantastiskt utsikt!

lyxigt badrum

lyxigt badrum

 

Först och främst skulle jag investera i badrumsprodukter och toppat upp med allt lyx jag kan komma tänka på!

Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.