Inredning

Så inreder du en mer lyxig dusch

-Samarbete www.badshop.se-

Jag älskar verkligen inredning och ett rum jag bara drömmer som precis allt annat med denna blogg är att ha ett mega stort badrum. Jag älskar när det är inrett med stora kakelplattor i fin stenmaterial eller äkta marmor. Vill man få det lite lyxigare innebär det att man bygger in allt som går att bygga in i badrummet. Vet inte om du är bekant med att man det faktiskt går att bygga in duschblandare från Badshop i väggen?

Förresten finns det något värre när man stiger in i en dusch med vattenfall och du råkar trycka fel och får allt kallt vatten över dig?  Inte en bra start på dagen! Den har hänt mig några gånger, så jag brukar numera stå på sidan av och sätta igång vattnet och göra annat medan den värms upp. Tänk om du går på en visning och någon säger: Här är ett fult utrustat badrum med snygg duschblandare för 22 000 kronor från Hansgrohe Axor showerSolutions Select 670/90. Här kan du får man välja på olika vattenstrålar, med start och stopp knapp. Jag visste inte det existerade sådana dyra och det får mig att inse att dom flesta väljer standard på sånt inredning. Jag lätt velat ha lite knappar att trycka på, jag älskar sådant hehe.

Genom att välja inbyggda varianter av blandare, toaletter och som är utformade att enkelt kunna gå att rengöra så kommer man spara tid genom åren. Jag vill helst ha touch och sensorer så jag slipper ta på knappar för hålla hygienen ännu högre. Jag har mitt hemliga handduks-knep med som jag inte säger till någon, för det är så himla bra! Förresten är jag en sådan person som lätt kan spendera 1 timme på badrummet, jag älskar hemma spa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.