Inredning

Detta har du säkert inte tänk på med golvplattor

När man hör ordet kompositplattor kanske man tänker: inte så sexig produkt? men jäkligt praktiskt och det är riktigt snyggt om man vet vart man ska köper rätt golvplattor. Jag hade aning om detta förens precis nyligen och då fick jag en aha upplevelse nu när jag lärt mig lite mer. Det är nämligen så att på landet har vi väldigt kalt golv på det är inte alltid man vill riva upp ett golv och lägga värmeslingor för det kan röra sig om rum man inte vill lägga dom pengarna på och man vill bara ha något snyggt och praktiskt. Pappa har löst det med trätrall som som verkligen inte passar in, men han visste tyvärr inte om om Bergoflooring.bergoflooring

Gergoflooring.comNär jag såg denna bild tyckte jag bara det så såå snyggt ut, rent fräscht och mycket mer praktiskt än jämfört med trä runt poolen. Då det är små hål rinner vattnet undan när man går med blöta fötter och man slipper bränna fötterna som man gör på stenplattor.

bergoflooring.com
bergoflooring.com

Och med detta garage ser ju riktigt fräscht och rent ut när det är svart på golvet, det ser precis ut som hos en bilhandlare. Jag har inte ens en bil eller garage men hade jag det hade jag velat ha det så här.

Tänk ha så här flott golv i förrådet, mitt förråd är snyggare än ditt kan man tänka då jämfört med sina grannar haha. Man kan verkligen tänka out side the box när det gäller vilka ytor man kan använda detta till .

.bergoflooring.com
.bergoflooring.com

Utan för bastun är det verkligen ultimat golv, tänk om man skulle gå och halka på vägen till duschen.

Bergofloring är en svensk produkt som kom till grund genom att Fritjof tröttnade att spela tennis på tråkigt asfalt/grus och utvecklade därför denna produkt. Det är ofta så att produkter skapas efter uppkomna behov, vem som helst kan därför bli en uppfinnare. Sedan 1972 så finns dessa tillfälliga golv på tusentals tennisbanor och i andra utrymmen som alternativ till underhållskrävande och är miljövänligt polypropen. Det är helt enkelt plattor som du klickar ihop och vips så har du bytt golv på vilken yta som helst.

Känner ni som mig att ni också vill lägga golv i ert förråd?

En reaktion på ”Detta har du säkert inte tänk på med golvplattor

  1. Sv: Jag har ju inte varit på dejt på 10,5 år. Så jag vet inte helt, förr kände jag att den som bjöd skulle betala och helst att det var killen. Jag och min sambos första dejt var på ett cafe, sen träffades vi fler gånger och han skämde bort mig, Men tycker i dags läget att det egentligen inte spelar någon roll vem som står för det, egentligen båda från gång till gång, och inte bara den ena hela tiden 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *