Uncategorized

Unika fjärilstavlor, posters, inred från naturen

Ingen har nog undgått hur tavlor med på fjärilar, fåglar, vackra blad med mera har spritt sig i inredning. Det är så vacker och härligt! Jag tycker att tavlor med bilder från naturen ger lugn i hemmet och det är vad jag vill att mitt hem ska utstråla.

Tavlor är ofta ganska så dyra och ofta säljs bilden endast ihop med ram. Så igår Googlade jag runt efter mer prisvärda alternativ för köpa en fjärilstavla.

Jag fann jag Desenio som är ett poster företag som säljer tavlor via deras webbshop. Här fanns det många fina tavlor att välja på så, valde dessa två till att börja med, nu har bilden försvunnit sedan flytt av blogg. 

Desenio säljer även Canvastavlor, posters och oljemålningar och det är värt att ta sig en titt på deras sida.

Jag älskar när det jag köper känns lite mer unikt och jag hade ingen aning innan jag läste på Desenios hemsida, men där det står det att konsten dom erbjuder kommer till största delen från konstnärer som dom kontaktar direkt och antingen köps ensamrätten in till ett motiv eller så tillverkas dom unikt för Desenio.

Jag sålde precis min New York tavla från Ikea som hängt med i många år, en riktig massproduktion så nu är det dags för nya tavlor på väggarna 🙂

Jag kommer visa er slutresultatet sedan, men nu är frågan om jag ska ha silverramar, svarta eller vita. Att ha tavlor på väggarna ger verkligen en mer ombonad känsla och det blir ljuddämpande också. Ett hem utan tavlor är inte komplett enligt mig.

Är du sugen på att köpa hem snygga tavlor bör du spana in Desenio som sagt och se vad som passar dig. Det är väldigt snyggt att köpa tavlor som matchar med varandra och göra en tavelvägg med! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.