Inredning

Trots du bor litet finns alltid rum för posters

Att klä små rum med snygga poster på väggarna gör faktiskt rummen större och jag har lite nya tillskott på posters som jag älskar från Posterstore som har mycket snygga tavlor.

ananas tavla från posterstore.se
Ananastavla från posterstore.se

Det är trendigt med grönt i inredningen och även ha gröna växter, jag har numera en snygg ananas tavla. Posters med bilder av natur tycker jag är avkopplande.

Jag var lite rädd att tavlan skulle bli för stor på ytan mellan fönsterna men jag gjorde en chansning och det blev riktigt bra. Men jag brukar alltid ta fram ett måttband innan jag köper hem tavlor från nätet och mäter upp hur det kommer bli så att jag vet på ett ungefär slutresultatet.

I min lilla skrivbordshörna har jag hängt tavlor på olika höjd för det fanns bra spikhål där. Då slapp jag mäta ut med vattenkompass för tavlorna på samma höjd nertill 🙂

Mackor och kaffe till sen frukost

Tavla Love Love från Posterstore.se
Tavla Love Love från Posterstore.se

 Love, love visst är den fin?
Den fick en plats i ett litet hörn, det finns inte direkt några regler när det gäller sätta upp posters på väggarna. Det jag går lite på är att man nog inte bör blanda för många olika färger på ramarna bredvid varandra. Det kan bli lite mycket ha en guldram, silver och en svart bredvid.

Spana in Posterstore, om jag skulle rekommendera till er skulle jag säga spana in:Naturmotiven där finns det vackra rosor i blekrosa färg, gröna växter. Det finns än flik som heter Inspiration och sådan är verkligen bra tycker jag för det är lättare tänka vad som passar in hos sig själv om man ser tavlorna på väg i en lägenhet. Just nu är det väldigt trendigt att inreda med en tavelvägg och det finns även guide om det! Dom har verkligen tänkt på allt 🙂

 

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *