Inredning

Desenio Outlet är bra tips för dig som vill köpa billiga posters

 ”I partnerskap med Desenio Outlet”

Är du en person som fokuserar på att få valuta för dina pengar och gärna inte vill tumma på kvalitén i din inredning? Då är detta tips något för dig! Nämligen en outlet med billiga posters online med minst 50% rabatt!

Billiga poster gör att vi kan unna oss mer konst 

Förr hängde vi en tavla på väggen och så fick den hänga där tills man flyttade, kvar lämnades en ljus ruta på väggen för att solen blekt väggen. Tyvärr så måste jag faktiskt erkänna att jag var sådan själv innan Desenio kom in i mitt liv för några år sedan. Och nu Desenio outlet! Innan dess så handlade jag posters att fylla mina ramarna från Ikea och mitt hem kändes aldrig unikt som nu.

Riktigt dyr fotokost var nämligen inget att tänka på, för det hade jag inte råd med när jag flyttade hemifrån och allra minst handmålade tavlor. Det är numera så pass hög upplösning på posters att man kan lätt mista mot ett signerat fotografi. Kombinerat med rätt inredning och lagom med plotter kan ens hem med stor sannolikhet misstas för ett inredningsreportage.

HELLO BUNNY POSTER, 64,50 KR

Här är en cool poster som tycker jag tycker är fin som heter Hello Bunny . Det är så snyggt kombinerat med dessa två krukor som jag gärna vill ha och den pälspläden. Golvet med, jag längtar att byta ut mitt golv här hemma. Det är mycket natur inspirerat och krukor just nu och jag såg en hel del fina hos Royal Design efter helgens inrednings maraton på Youtube. Det blir väldigt visuellt, men dock mer lätt tillgängligt via blogg.

Personligt inredning genom att blanda dyrt och billigt tycker jag blir bäst!

PINK OYSTER PATTERN ONE POSTER 69,90

Hur snygg är inte denna biliga postern som föreställer ett ostronskal som förstorats upp? Vitt och rosa i kombination så fint.

Det är hög omsättning på posters i webbshoppen och det medför att alla i Sverige inte kommer ha samma posters på väggarna som dig . Det var det jag upplevde var negativt back in the day´s, för hur många  kände man inte som hade en NY tavla på väggen? Ni vet den stora svartvita…

REED IN THE SEA POSTER, 114,50 kr

 

Jag såg precis att för varje träd som går åt till posters så planterar företaget 2 nya träd, det tyckte jag var fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *