Inredning

Snygga trendiga tavlor från Desenio

-I partnerskap med Desenio-

Har du hört talas om tavlebutiken och posterbutiken Desenio?  Jag älskar denna butik. Faktum är att jag var tidig på bollen att handla online därifrån, då dom startade redan för 8 år sedan. Jag kom faktiskt i kontakt med med Desenio för att jag var sugen på att ha vackra fjärilstavlor på väggarna här hemma och slängde då iväg en förfrågan om samarbete. På den tiden var det troligtvis var det ägarna själva som svarade och dom var generösa och trevliga och gav mig lite rabatt.

Trendigt på väggarna just nu

Hos Desenio finner du ett brett utbud på snygga trendiga fotografier och posters. Jag har målat om här hemma och märker verkligen hur det hörs i hemmet när jag hostar då jag inte hunnit sätta upp mina tavlor. Det blir liksom inget sådär mysig feeling i hemmet och hade ingen aning att tavlor på väggen bidrog till så mycket ljuddämpande effekt.

Nu känner jag att jag gärna vill köpa hem lite nya tavlor till hemmet och spanade topplistan på posters. Just när är det mycket svartvita foton vi vill ha på väggarna och det är fortfarande mycket natur och blommor. Här är några härliga poster jag valt ut som trendar just nu för er!

Det är väldigt prisvärt att köpa posters och ha på väggarna vs äkta kost. Det gör att man kan variera sin inredning mer och matcha tavlorna tex med kuddarna. Ett hem som är i harmoni går i hand med färgerna. Här hemma i mitt hem så har jag matchat rosa tavlor med rosa kuddar och gråa väggar.  Men nu känner jag att byta färg och då jag fånga upp det på väggarna i posters. Smart va?

De gamla posterna jag har är bara att fota och fråga runt om någon vän vill ta över dom och faktum hänger mina gamla posters hos olika vänner.  Detta känns både hållbart och smart att byta inredning med vänner!

Nu är jag sugen på Abstrakt konst, det har jag aldrig haft innan. Det där kan man fånga upp mycket färg och motiv som inte föreställer något eller mer olika former. Ett bra tips är att gå på konstmuseum för inspireras och sedan handla hem en liknande poster för en bråkdel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.