Inredning

6 tips för att dekorera ditt hem med canvastavlor

Att inreda och styla ditt hem kan vara kul men det kan också vara stressigt, tidskrävande och dyrt. Ett av de bästa sätten att anpassa din heminredning snabbt och billigt är att använda en stressfri, anpassningsbar och rolig produkt som canvastavlor. Canvastryck är högkvalitativa och passar i alla hem och inredningsstilar och det finns så stor efterfrågan på dom att du kan hitta exempel som visar nästan vilken färg, bild eller mönster du önskar hos Photowall.

https://www.photowall.se/le-grand-bouquet-bright-tavla
 •  Designa din canvastavla med  med eget foto
  Har du fotograferat ett fint motiv. Ladda upp ditt foto och beställ det som en canvastavla. Mer unik konst än så blir det inte.
 • Enkla att monter
  En Canvastavla är fin i sin enkelhet. Men vill du göra den lite mer exklusiv kan du inkludera en canvas ram.
 • Canvastavlor i alla stilar
  Utbudet på canvas tavlor är enort, oavsett vilken still du har kommer du hitta något. Tycker du om abstrakt konst? Fotobilder, natur, barn motiv? Använd den enkla filterfunktioner för hitta bästa canvas tavlan för dig. Du behöver inte längre leta i flera år efter något som passar på en liten plats eller vara en central del för en stor statement-vägg, de kan beställas i många storlekar, vilket gör det enkelt att få den perfekta biten. Canvastavlor kan också anpassas med kända konsttryck, modern konst, din egen konst/fotografier eller nästan vad du än väljer.
 • Canvastavlor är prisvärda och roliga!
  Konst kan snabbt bli för dyrt om du har en budget, särskilt när ramar, hängutrustning och underhåll är inblandade. Med canvaskonst kan du frigöra din budget för flera stycken, måla – rätt målarfärg på en statement-vägg, som förresten verkligen kan få ett helt rum att poppa upp. eller för en fantastisk ny möbel. Trycken är av hög kvalitet, ingen kommer någonsin att veta hur prisvärda dina canvastryck är, om du inte berättar för dom.
 • Att välja konst till sitt hem, kan vara ett projekt alla i familjen engagerar sig i.
  Att inreda behöver inte vara en persons ansvar, ditt hem bör spegla alla i det. Även om du bor ensam, är det fantastiskt att inkorporera saker som din hunds tassavtryck på ett konstverk eller ett foto av dig och din bästa vän, så att alla kan njuta av det! För en barnfamilj är canvastavlor också perfekta då barnen kan välja ut eller rita sina utvalda tryck, och hur kul skulle en familjekväll vara att plocka fram all konst till ditt hus, med alla inblandade i det enkla och bekväma beställningsprocessen.
 • En av de bästa sakerna med att använda canvaskonst för att dekorera ditt hem är att du inte behöver vara proffs för att välja, beställa eller hänga din konst på väggarna. Canvastavlor är bra för att dekorera. Alla har sin egen unika stil, men med anpassningbar, högkvalitativ och prisvärd konst kommer ditt hem att bli vackert på nolltid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *