Hälsa

Träna med personlig träning vs träna själv

Nu har jag tränat sedan september med personlig träning  och jag har fått mer resultat än vad jag själv uppnått på ett år när jag tränat själv. Det är ganska så otroligt.

Fördelarna med personlig träning 

Om man är som jag inte så kunnig i träning och inte  vet vilka övningar jag behövde gör för nå mina mål var det svårt uppnå mina mål att ta hjälp av en personlig träning.  Många gånger det man behöver kan vara enkla rörelseövningar för att man har viss obalans i kroppen. Så var det för mig, det är svårt att se på sig själv om man inte filmar sig själv när man tränar. Många tror att dom gör övningarna rätt på gym, jag körde runt på dom olika maskinerna men det jag gjorde var att jag gjorde för få reps.

Nu tränar jag mer allsidigt och träningsvärken är mer än förr, igår tränande jag rumpa och idag känns det redan rejält. Det är även väldigt mycket roligare att träna med en PT för att man har någon som peppar och bestämmer vad man ska träna. Jag har lärt mig jätte många nya övningar som jag inte kunde innan och vänner som sett mig dela vissa saker på Instagram har blivit inspirerade.

Många som tränar idag dom tränar med tunga tyngder som kan förstöra deras kroppar för att dom inte har kroppen i balans innan. Lyfter du jätte tungt och din rygg är helt krokig då kommer inte vikten fördelas jämt.

En sak jag har upplevt är bra att kombinera är att göra EMSLIM som är samma som EMSCULPT för att stärka upp mage och rumpa. Min mage och hållning har blivit mycket bättre sedan jag började med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *