Bra tips

Sommarfest tema med poolparty

Sommarfest tema med poolparty är ett fantastiskt sätt att fira den varma säsongen och njuta av kul och svalkande aktiviteter med vänner och familj. Ett poolparty ger dig möjlighet att koppla av i vattnet, sola, spela spel och bara ha en fantastisk tid med vänner och familj. I denna bloggpost så kommer jag guide dig med mina bästa tips för att arrangera ett sommarfest med tema med poolparty och att göra din fest minnesvärd och viral på sociala medier. Du kommer kanske bli en partykung eller partydrottning!

Planering av sommarfest tema med poolparty

Innan du börjar planera ditt sommarfest tema med poolparty är det viktigt att ha en tydlig vision för evenemanget. Vissa fester är helt enkelt bättre än andra och numera är det möjligt att skapa en cool fest a´la influencer fest som om du vore en influencer, för visst brukar dessa fester så roliga när man ser dom på storys på Instagram?

Här är några punkter att överväga:

Val av tema

Välj ett tema som passar din personlighet och intressen. Du kan välja att ha en tropisk strandfest, en hawaiiansk luau eller till och med en piratfest vid poolen. Temat kommer att ge festen en sammanhängande och festlig atmosfär. Med en dresscode och rätt vibe kommer dina gäster bli extra taggade att komma.

Gästlistan

Bestäm vilka du vill bjuda in till ditt poolparty. Tänk på antalet personer som din pool kan rymma och se till att det finns tillräckligt med utrymme för alla att njuta av festen bekvämt.

Inbjudningar

Skicka ut kreativa och festliga inbjudningar till dina gäster. Du kan inkludera information om temat, datumet, tiden och platsen för festen. Glöm inte att uppmana gästerna att ta med sina badkläder och solskydd!

Mat och dryck

Planera en meny som passar temat och säsongen. För en tropisk fest kan du inkludera fruktspett, sallader, grillad mat och uppfriskande drycker som smoothies eller fruktiga cocktails. Se också till att ha tillräckligt med vatten och läsk för att hålla alla hydrerade.

Dekorationer och musik

Dekorera poolområdet med färgglada ballonger, lyktor och strandtematiska rekvisita. Skapa en spellista med sommarhits och upplyftande låtar som sätter stämningen för festen. Partyhallen är verkligen en grym butik när det kommer till att hitta festprylar för att göra ditt party extra speciellt. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tillbehör som passar alla slags fester och teman. Här är några skäl till varför Partyhallen är ett utmärkt val när du behöver festprylar och dom erbjuder allt du kan tänkas behöva för att sätta stämningen på ditt party. De har ett omfattande utbud av dekorationer, ballonger, bordsdukningar, maskeradkläder, rekvisita och mycket mer. Oavsett om du planerar ett barnkalas, en födelsedagsfest, en baby shower eller en temafest, har Partyhallen allt du behöver för att göra din vision till verklighet,  titta till här för allt du behöver för festen.

Aktiviteter för sommarfest tema med poolparty

Ett lyckat poolparty innehåller en rad roliga aktiviteter för att hålla gästerna underhållna. Här är några idéer att överväga:

 

Poolspel

Anordna olika poolspel som kan spelas av både barn och vuxna. Det kan vara allt från vattenpolo och vattenbasket till en uppblåsbar hinderbana eller en rolig dykningstävling.

 

Tematiska tävlingar

Organisera tävlingar som är kopplade till ditt sommarfest tema med poolparty. Du kan ha en bästa tropiska outfit-tävling där gästerna tävlar om vem som har den mest kreativa och färgglada klädseln. En annan idé är att ha en simtävling där gästerna tävlar om vem som kan simma längst eller snabbast.

Footovägg

Att skapa en bakgrund på en fest för att ta fina sommarbilder med en ringlight och som är Instagram-vänlig är en fantastisk idé för att fånga minnesvärda ögonblick och dela dem med vänner och följare. 

Här är några tips för att skapa en perfekt bakgrund:

  1. Välj rätt plats: Välj en plats som har tillräckligt med utrymme och bra naturligt ljus. En trädgård, en terrass eller en strand kan vara perfekta platser att skapa en somrig atmosfär.
  2. Skapa en färgglad miljö: Använd dekorativa element som ballonger, blommor eller färgglada dukar för att skapa en livlig och festlig stämning. Välj färger som passar ihop med sommarpaletten, som pasteller eller ljusa nyanser.
  3. Använd rekvisita: För att skapa en intressant bakgrund kan du använda olika rekvisita som matchar temat för festen. Solhattar, solglasögon, frukt eller strandbollar kan vara roliga och somriga tillbehör att ha med på bilderna.
  4. Ringlight för perfekt belysning: En ringlight är ett utmärkt verktyg för att få en jämn och professionell belysning på bilderna. Placera den på en stativ eller håll den för att ge rätt ljus till dina motiv. Det kommer att ge en fin glöd och fånga detaljer på ett vackert sätt.

Vattenaktiviteter

Utöver traditionella poolspel kan du också inkludera olika vattenaktiviteter som passar för alla åldrar. Det kan vara vattenrutschkanor, vattenkrig med vattenpistoler eller till och med en uppblåsbar vattenlekplats där gästerna kan hoppa och leka.

Avslutning

Ett sommarfest tema med poolparty är det perfekta sättet att njuta av sommarsäsongen och skapa härliga minnen med nära och kära. Genom att noggrant planera och organisera festen, inklusive temat, aktiviteterna och säkerheten, kan du säkerställa att alla har en fantastisk tid. Så slappna av, hoppa i poolen och njut av en underbar sommarfest! Det kommer dock att finnas en risk i att om du gör årets fest att du kommer få förväntningar om att hålla fest nästa år igen, men det kommer ge fördelar att du med all säkerhet kommer bli bjuden på många fest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *