Fina badkläder och bikinis handlas bäst nu i mars

Om du vill vara fin på stranden i sommar behöver du handla badkläder nu här i mars 2021, för att det är nästan slutsålt på många butiker online med badkläder.

Jag fick tag på ett par godbitar och skrev upp mig på väntelista på några plagg, söndagar är en stor shoppingdag och då tar mycket slut.

Snygga badkläder

En vän till mig sade att hon skulle vänta att handla badkläder tills att hon kommit i form längre fram, men det är något jag avråder dig att göra. Då kommer du om du har otur att få tag i dom tråkigaste badkläderna på Hm som är bas och som väldigt många har. Alternativt behöva köpa dyra märkesbadkläder. Dyra badkläder är inget fel på men det blir dyrt om du vill ha många olika par att varva mellan!

Jag brukar handla badkläder på, NA-KD, Bubbelroom, Nelly, Åhlens och Hm mm.

Idag blev det en mix and match order med badkläder, bikinis. Bikinitoppen till badtrosorna med frills var slut, så den väntar jag att få tag på, men jag köpte (bild 2) som funkar och matcha med (bild 3) om jag inte får tag på toppen. Jag använde mig av rabattkod: EmmaJennies20 rabattkod hos Na-Kd

Nästa order blir från Bubbleroom med 10 % rabatt  med rabattkoden: EMMA10 ger 10 %Besök butik

 

2 reaktioner på ”Fina badkläder och bikinis handlas bäst nu i mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.