Uncategorized

Roliga sporter gör att fler vill träna

Är det något som är avgörande om jag ska utföra en sport är att det är roligt. Min favorit sport om det nu är en sport är att spela brännboll. När jag var yngre spelade jag en del fotboll men det var aldrig något för mig då jag var rätt för den hårda bollen.

Basket

Jag är lång och har ofta fått frågan om jag spelar basket och nej det är inget jag gör. Men basket är en rolig sport måste jag säga, men det gör ont där ibland i naglarna så fastnade inte riktigt för den sporten heller. Hård boll med!

Bandy

Bandy däremot var riktigt roligt att spela och det brukade vi vara ett gäng och spela det vägen utan för vårt hus. Jag saknar den tiden när jag vad drottning på bandy!

Handboll

Handboll det var faktiskt en sport som var rolig att göra, jösses vad mycket sport jag testat i mina dagar när jag tänker efter. Allt tack vare skolan!

Badminton

Ibland fick vi åka iväg och spela badminton och det var något jag uppskattade, ju mer jag skriver om sport desto mer inser jag att mindre bollar är min sport. Jag har under en längre tid tänkt om jag ska börja med tennis men nu har det dykt upp en sport som känns roligare nämligen padel.

Padel

Padel ser ut som ett tennisracket där man glömt ta bort fodralet hehe, lustigt det där. Till skillnad mot tennis ska man hålla en padel som en hammare. Jag har inte koll på padel regel men det behöver jag sätt mig in i.

Egentligen är jag kanske inte så sportmänniska av mig men jag är social av mig och för min del är det roliga med sport att man får umgås. Här i Stockholm som jag bor i spelar väldigt mycket killar padel faktiskt. I sporten padel behöver man böja på sig en hel del och det kan på sikt ge en snyggare rumpa.

Fördelarna med sport

Snyggare kropp, roligt att umgås med vänner och det är lätt att hitta på roliga saker efteråt som gå och äta på resturang för efter ha tränat upplever jag att man blir hungrig. Det får inte heller glömmas bort att det ofta finns bastu på träningshallarna och då kan man unna sig en hårmask och bastubad. Jag tränar främst på gym, med pt och går runt Djurgårn.

Tränar du någon sport?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.