Hälsa

Vad är grejen med Padel?

Samarbete med pdlcenter.se

Frågade en på Facebook nyligen och jag har ännu inte hunnit testa Padel men det står på min Next to do. Men ser man på vilka sporter vi ägnar åt oss just nu är Padel högt på listan.

Men vad är grejen med padel?

Det sägs vara roligt, man känner inte att man tränar. Allsidig träning för hela kropp, trendigt just nu. Enklare än tennis!

Faktum är att jag har alltid ansett att Tennis hör lite till finare sport och hade väl tänkt prova på det men nu har jag bytt till Padel för det verkar mer roligt. Ni som följer min blogg vet att jag tycker om livets goda. Att regelbundet utöva någon form av sport/träning är viktigt för mig då jag vill hålla mig i form och allert.

Personligen så har jag svårt få den fokus jag behöver om jag bara skulle sitta still i soffan hela dagarna. Jag brukar gå och träna med en Pt en gång i veckan och då det är roligt så känner jag att jag orkar mer än om jag skulle tränat själv. Utöver det går jag själv till gymmet och går en hel del i min vardag + powerwalks. Jag kan tänka mig att min kropp mår ganska så bra få röra sig en del.

Som nybörjare på Padel och så finns det tur vad möjlighet att boka privatträning och det är något jag kommer att boka enkelt online. Gud så skönt det är att aldrig behöva ringa ett samtal för boka saker nuförtiden, den tiden känns så förbi. Jag kommer testa paddel med en vän och vi kommer köpa ett klipp kort på 10 och känna oss för. Vi vet inte om detta är något för oss men det ska bli jätte kul, vi båda bor väldigt nära paddelcentret, här kan du spela paddel i Stockholm.

Jag återkommer med lite mer information om hur det var där och hur jag tycker om Padel, men det känns som en sport alla borde prova på att testa en gång i sitt liv.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *