Zmartaindex- få ut maximalt av semesterkassan

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

Zmartaindex

är en smart tjänst som gör att man kan lättare se vad som gynnar ens behov bäst, det behöver inte alltid vara så att det billigaste alternativet är det som passar en bäst.

Som ni vet i min blogg uppskattar jag att få högvaluta på allt jag spenderar min tid på, om det är dåligt och ovärt min tid är jag hellre utan. Jag är absolut inte snål men jag är ekonomisk trots jag spenderar på rätt bra:)

 

Det man gör är att man får experthjälp för att kunna göra smarta val i livet. Tillexempel denna roliga!

 

Tivoli-index

Här kan med Tivoli-index se vilket tivoli som ger mest åk för pengarna. Det jag tänker på är vem är det som har räknat ihop alla dessa siffror. Har den varit ute och åkt? Hehe

Vilket fall enligt index kostar ett åk i snitt 11 kronor på Liseberg och 72% är enade om att Liseberg är det bästa Tivolit i Sverige och jag håller faktiskt med!
liseberg

 

Studie-index

Denna studie index är väldigt intressant, jag säger alltid att studier lönar sig. Men vilket lönar sig mest i förhållande i tid man lägger ner och lön man får ut. Svår matematik som nu är uträknad här. Teknik har högst värde per år.
Jag studerar digitalt och det finns inte riktigt med det jag läser här, då dom studierna som finns är på 3 år och mitt är på 1,5 år.

zmarta studieindex

Enligt sommarstad-index är Tylösand den rätt sommarstaden enligt 55%, det är riktigt trevligt där. För få mer exakt information vad som passar en själv kan man fylla i ett frågeformulär.
tylösand

Sajten Zmarta är egentligen en jämförelsesajt för se vart man sparar pengar med mest valuta som passar ens behov, jämför försäkringar. Man kan även låna pengar via Zmarta.se.  Sådant tråkigt men ont bra man borde göra mer av. När jag såg om dom fattiga pensionärerna blev jag ännu mer intresserad av absolut inte ha det sådär. Tänk att behöva panta burkar som äldre, hemska tanke! Nej då ska jag leva i Florida och ha det bra 🙂

Tyckte det var lite roliga index så spana in det ni med om ni har tid över nu på semestern 🙂

* i samarbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.