Bra tips

Vita vackra tänder med tandblekning

Samarbete med Bästtandblekning.se

Att ha fräscha tänder är viktigt för mig och jag håller faktiskt på att bleker mina tänder hemma med skenor och har redan fått några komplimanger över hur fräscha mina tänder ser ut. Det kan ha med kombinationen att jag gör tandfasader hehe, vilket fall är det riktigt roligt.

Jag har turen att vara på den vitare skalan med mina tänder. Jag har nämligen nivå 2-3 av maxskalan och ni som är vet inte vad är så är  bästa du kan ha är 1 hos tandteknikern som gör tandfasader. Mitt mål är att uppnå vita tänder som är på skala 2, då är jag nöjd. Skalor efter dessa är onaturliga nyanser därför inte med.

Men bleker man tänderna hemma kan man gott väl toucha upp lite då och då. Sist jag blekte tänderna var för 12 år sedan och det var med ett hemma tandblekning jag köpte på nätet. Blev extremt nöjd! Ska du köpa blekning köp bästa blekningen för dina tänder, investera i det.

Tydligen ska man inte överdriva tandblekning och sluta när man är på topp då  det är inte naturligt att ha vitare tänder än sina ögonvitor.

När man bleker sina tänder så ska man undvika mörka drycker och mat när du är klar med tandblekningen går det naturligt tillbaka någon mini nyans. När du har blek är det väldigt bra om du gurglar tänderna med munskölj, det tar bort ev tillfälliga ilningar.

För extra bra resultat brukar jag torka av tänderna innan jag tar på skenan med blekmedel med lite papper för att jag tänker att det blir lite extra bra då!

Self improvement

Ni som följer mig vet att jag försöker förbättra mig på alla nivåer, jag arbetar mot att öka mina inkomster betydligt. Minst det dubbla vilket är ganska så enkelt att göra, jag och en vän numera konsulter i samma regi. Jag tränar mer och bygger upp kroppen, jag unnar mig mer hemma spa och arbetar mot att få ett finare hem. Nästa år ska jag ta en ytterligare online kurs inom just detta, ska bli så kul att arbeta mot mitt mål i livet. Ett mål som innefattar finporslin och walk in closets….

Ett baby step kan om du går i liknande tankar att bleka tänderna!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *