Vedeldade badtunnor ett lyxigt inslag på landstället

Om jag hade fri budget att köpa present till min pappa nu i juni hade jag köpt honom en vedeldad badtunna för det är något jag verkligen kan se mig att han skulle uppskatta. Min pappar är sådan person som tycker om att få guldkant på tillvaron med en kyld öl som legat i kylen ett par dagar, att få elda med riktig fin ved, gärna björkved som han både sågat ner, klyvt och torkat.

Det är därför han skulle uppskatta att sitta i en vedeldad badtunna med utsikt över havet

Då skulle han kunna sitta där med sin kalla öl och se ut över havet när båtarna åker förbi och njuta av värmen badet och doften från eldningen. För att få sig ett härligt bad behöver man planerar lite ett då det tar lite dit värma upp badet, men är man ledig och har det bra på landet är företeelserna en del av resan, dessa badtunnor är dock extra effektiva vid uppvärmning mot andra tunnor. Men min pappa tycker om att förbereda och det är precis som när man pappa ska grilla, då förbereder köttet 1-2 dagar innan med marinad så det blir sådär extremt gott. Därför tänker jag mig att efter en härlig grillning på tomten, när man suttit och pratat och kylan blir påträngande då är badet redo för ett kvälls bad. Jag kan bara föreställa mig hur gott man kommer sova efteråt.

vedeldad badtunna
Bild:svenskabadtunnor.se

Jag hade valt badtunna Grand som tack vare sin utvändiga kamin maximalt antal sittplatser och vi är ganska många i vår familj och med syrrans barn så är det bekvämt största möjliga tunna!

Blir ni sugen att köpa en bra, snygg och prisvärd badtunna så finner ni det hos Svenskabadtunnor

Dom är som namnet heter tillverkade i Sverige och är anpassade för vårt nordiska klimat!

Kommentera