Bra tips

Här några bra personliga presenter till din pappa

Ska du köpa en present till din pappa och du vill verkligen att han ska uppskatta det han får? Då behöver du lägga lite tid och fundera vad din pappa verkligen tycker om att göra på sin fritid. Vad har han för fritidsintressen och vad tycker han om i matväg?

Det är nämligen så att presenter som är genomtänkt är dom som brukar gå hem allra bäst hos mottagaren.

En personlig present är en present som är tillägnad att den som får den ska använda den.

Det är därför en sak till hemmet som fler ska använda sig av som tex en tv inte är en personlig present och är inte lika rolig för mottagaren. Här finner du presenttips på personifierade presenter.

Många pappor tycker om samma saker

Jag minns en gång när min bror köpte ett paket kronljus till julklapp till vår pappa som han faktiskt fick lämna i retur då jag sade att så tråkig present kan du inte ge bort. Förr brukade jag ge min pappa strumpor det gör jag inte längre.

Min pappa älskar whiskey, öl, konjak, grilla, bilar och motorcyklar så när jag väl ska köpa något tänker jag vad kan han behöva kring det. Då kan man tex köpa fina glas som förhöjer drycken och gravera in något på dom. Hos presentguiden.se finns mycket bra tips om vad du kan köpa till en pappa.

Har du tänkt på att det verkar som om de flesta pappor tycker om liknande saker? En annan sak som dom ofta tycker dom om teknikgrejer som en smart portabel mini dammsugare till bilen, rakgrejer, rökpistol och så vidare. 

Har du flyttat hemifrån kanske ditt gamla rum blivit en Man cave för din pappa och hans vänner? Skulle jag köpa något till min pappa hade jag köpt ett schackspel som man kan spela 3 personer på! 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *