Bra tips

Det är dom små utgifterna som blir stora

Jag har bloggat lite om detta innan, men jag tycker det är lite intressant. Många människor har klarat sig på studentlån och när dom fått lön har dom knappt kunna gå runt på en lön på 35 tusen. Detta är för mig helt befängt! Och då kan jag berätta att jag hört om detta flera gånger och det konstigaste av allt det verkar inte som om dom fått så mycket valuta för det dom spenderat.

Äta ut lunch varje dag på stan, det skulle aldrig falla mig in om det inte var företaget som betalde…
Nyligen kom jag över en ekonomiblogg som var väldigt intressant, den heter Att välja lycka….

Här kan man ta del av mycket intressanta saker faktiskt, tydligen att låta lampan lysa för grannarna kan under en livstid kosta dig 1 miljon. Otroligt! Jag som har varit student tills nyligen och jag har verkligen inte slösat mycket pengar på online shopping. Istället har jag sålt av allt jag inte gillar längre och tömmer mitt hem/förråd på onödiga saker så det ska bli mindre flytta när jag flyttar. Dock har pengarna gått åt rätt bra ändå kan man väl säga, jag levde aldrig som student utan levde på precis som vanligt och inte ännu bättre till och med.

Nu är jag mer mogen och redo ta det här till högre nivåer och ska därför sätta mig in hur man sparar långsiktigt och effektivt. På tisdag ska jag åka ner till pappa och han är väldigt bra med pengar så han kan få lära mig mer. Min pappa är ju ekonomisk oberoende! En förebild lite faktiskt för mig när det gäller ekonomi!

Compricer ska tydligen vara väldigt bra om man vill se över sina utgifter och spara in på el etc…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.