Bra tips

Presenttips till en mamma

Samarbete med morsdag.se

Det är alltid lite svårare att handla till någon annan än till sig själv och jag upplever ofta att det är ännu svårare att handla ju äldre en person blir, då den ofta har det mesta den behöver i sitt hem. Men jag har kommit fram till hur man kan tänka och vad kan kan köpa till sin mamma som nästan alltid kommer att bli rätt, nämligen bekvämlighetssaker, förbrukning saker eller vardagslyxsaker.

Under alla åren som vi bor hemma så lägger en mamma mycket tid på att ta hand om oss, planera för våra behov, vad vi behöver i materiell väg osv. Det kan då lätt hänt bli så  att hon inte unnar sig själv det hon vill ha för att det är viktigare att ens barn känner sig nöjda.

Jag har spanat in hemsidan morsdag.se som är en nischad sajt och har noga utvalda presenter som en mor skulle uppskatta. Det finns en del att välja på!

Det är nog få mammor som skulle säga nej till tex en lyx middag, för det man kan man nämligen köpa presentkort på där. En helikopter tur däremot kan nog vara mer svårflörtad, men annars även en rolig present att ge, speciellt när du kan erbjuda dig följa med.

Mammor är glada om ens barn vill umgås med dom när vi blivit vuxna så planera gärna in en present som ni båda kan ta del av. Tex ett sällskapsspel eller serveringsbricka som ni kan äta chark på tillsammans.

När man tänker på mors dag presenter som kan ha ett win-win syfte så tycker jag det genast blir lite lättare. Personligen är jag mycket för vardagslyx och det är något som är lätt att tycka om. En saltsten är verkligen en snygg inredningsdetalj med i köket precis som serveringsbrickan.

KitchPro® Saltsten från Himalaya – Coostuff.se

Om man inte vill lägga så mycket pengar på en present så kan jag säga att det är inte summan du spenderar som är det avgörande. Det är att din omtanke och att du faktiskt har lag lita tanke bakom och inte köpt vad som helst. Tänker på min bror som köpte ett paket kronljus till sin mamma, visst kronljus kommer alltid gå åt men det var för tråkig present. Så där jag in som en stora syster och sade att du kan inte köpa det. Så istället gick vi ihop och köpte en present tillsammans.

Nu ska jag runda av inlägget och vill säga mitt sista tips, försök gå ihop med dina syskon eller med din pappa och få ihop en mer större summa pengar för det är trots allt morsdag varje år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *