Shopping

Vart alla bloggarnas kläder kommer ifrån

-samarbete med sverigeonlinecasinos.se –

Säger man ens bloggare nuförtiden? Influencers kanske är mer rätt att säga!

Trots att skillnaden inte är så stor så anser jag att det är en viss skillnad på vara en bloggare vs en Influencer.  En Influencer en person som påverkar människor mer och har en mer genuin följarskara samt är en mer inspirerande och  lever gott och väl på sina kanaler!

Vet inte om ni är som mig när ni sitter inne på Instagram, till exempel idag, så såg jag att Sanne Alexandras visade upp sin kommande vårkollektion som var sååå snygg. Vilken härlig fin beige på en kappa, en sådan jag precis drömt om. Då i den stunden påverkades jag verkligen enormt. Jag kommer klicka hem den så fort den släpps. Hon verkar för övrigt verkligen vara en genuin person med väldigt bra klädsmak.

Sen finns det de andra som gör det mesta för pengar (I feel you!) när dom visar upp sina nya kläder vi borde köpa. Det märks så tydligt då de postar ostrukna kläder från Na-kd och Bubbleroom osv. Kläder som du endast några veckor senare kan köpa hem från deras Tradera konto med prislapparna kvar. HETT TIPS!

Jag uppskattar verkligen Instagram shopping funktionen och det är något jag verkligen fått användning av. Det är verkligen så lätt att ryckas med i Shoppingens paradis när jag ser så mycket fint överallt. Leopardkjolar, beiga jackor, skor med snake prints, glittriga örhängen. Det är inte billigt att hänga med i det ständigt föränderliga modevärlden. Men det är tur det finns uppstickare även där!

Att shoppa online börjar likna Instagram

Häromdagen var jag inne på Gina tricots sajt och kände att shoppingen har börjat förändras på nätet, till det bättre.  Dom har bytt plattform och nu behöver man inte ens gå in på varan i mobilen (dvs ny sida) utan det räckte att jag klickade på den,  så blev det en stor bild och jag kunde studera varan och sedan när jag släppte var jag tillbaka i stora vyn. Förstår ni hur mycket tid man sparar på detta? I love it! 

Sen shop the Instagram shop jag har så svårt se ibland om saker om dom inte är Live eller på en person…  

Shopping i mobilen är  framtiden och det avgörande att ha en bra sajt, förr kunde jag knappt se mig shoppa via mobilen för allt var så smått och litet men nu, inga problem! Störta problemet är väl att det blir dyrt hehe.

Nu tänkte jag runda av med visa några nya kärlekar jag vill klicka hem! Du får allt för ca 300 kr

 

 

2 reaktioner på ”Vart alla bloggarnas kläder kommer ifrån

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *