Shopping

Klassik klädstil är det enda jag tycker om

När jag ser alla influencer med sina höga sneakers, oversized jackor och neon känner jag verkligen att jag har inget gemensamt med den typ av mode.

Förvisso är de flesta betydligt yngre med mig men det är verkligen ingen klädstil jag någonsin tyckt om som yngre med. Jag är en person som inte följer ”mode” på den nivån utan jag älskar nedan klädstil.

Jag skulle kunna bära precis allt på bilderna det är verkligen min klädsmak. Jag kommer att börja shoppa mina kläder mer utomlands för det känns som att det finns inte riktigt min klädsmak i Sverige. Jag älskar verkligen det här med sett, se tex den rosa kavajen och byxorna.

Däremot upplever jag att man framstår lite mer som en snobb när man klär sig så här, men faktum är att det är många gånger inte ens dyrare än dessa trendkläder som är ofta ganska så dyra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.