Shopping

Sökmotor för rea

Samarbete med jiroy.com

Jiroy.com är en ny hemsida för mig där en av mina drömmar går till uppfyllelse, nämligen en sajt vars funktion är att samla stort utbud av reor på samma ställe och där du kan söka med en sökmotor efter varan du vill ska vara på rea. 

Personligen är jag lite av en rabattjägare och jag söker gärna efter premium kvalitet och tänker hållbarhet i min shopping. Så här när året börjar ta slut och en nytt år börjar pågår mycket rea och det är tidskrävande att leta runt på Google efter reor. Jag själv söker efter hörlurar och teknik är ultimat att att fynda på rea, exempelvis så släpper många teknik varumärken varje år en ny årsmodell, då kan du fynda föregående modell till ett bättre pris. Faktum är att jag tycker ibland att den nyare modellen ibland är fulare med. Du som konsument behöver ha koll på brytpunkter när vissa varumärken lanserar nya modeller, exempelvis släppte Samsung deras Fram nya modell på sommaren och då var jag på håret att köpa föregående modell av misstag. Kika gärna på prestandan, vad som skiljer sig åt nya och senaste modell på det du ska köpa. Här finner du: rea elektronik teknik

Köper du saker till barnen till exempel så behöver dom inte alltid ha senaste modell på alla saker. Det smarta man kan göra med rea är att köpa lager av saker som man vet kommer att gå åt. Mycket varor är säsong och det är ju när vintern försvinner du gör bästa fynd på nästa års vinterskor. Så här i december är det Mellandagsrea som är reans höjdpunkt på året utöver sommarrean skulle jag säga. Här finner du alla reavaror på ett ställe

Sen en annan sak, vi köper ofta en sak av varje och sedan letar efter liknande. Jag köper ofta många av samma sak. För mig är ett svart linne ett svart linne, där är dock ett tips att köpa av något du testat innan och tvättat så att det håller kvalitét eller vara säker på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *