Varför totalentreprenad badrum på badrum är så smidigt

Samarbete med palmabygg.se

Funderar du på att renovera badrummet så finns det några saker att tänka på. Badrum är allmänt känt att det är dyrt att renovera så det är väldigt viktigt att det blir rätt utfört och korrekt.  

Hur ofta ska man renovera ett badrum då?

Rekommendationen är att ett badrum ska renoveras med 20-30 års intervall men många väljer att göra det oftare eftersom funktioner och design förbättras.

Palmabygg erbjuder totalentreprenad badrum

För dig som inte vill vara en byggledare och behöva rodda mellan olika typer av tjänster som kommer behövas vid en badrumsrenovering som: rörmockare, elektriker, vårtumsexpert, kakelläggare och såvidare kan du använda dig av en helhetsleverantör för din badrumsrenovering. Lite som när man köper hus, med totalentreprenad, delentrepenad osv.  

Skapa en prisförfrågan här och nå ut till flera badrumsfirmor direkt! Badrumsfirmor samlade. Slipp ringa runt. Inget köptvång.

Mitt badrum behöver renoveras…

Jag ska berätta en tråkig sak men mitt badrum är i skrivande stund under torkning. Det är 20 år gammalt och klinkers har spruckit och på något vänster så rinner det ner till grannens tak om man duschar. Så nu behöver golvet torka innan det kan rivas. Skulle det inte uppmärksammas i tid, vilket det redan har gått för långt så kunde det bli otroliga kostnader och kanske nedbrytning av taket.

Det är därför viktigt att välja bra renovering av badrum och kosta på sig bra material och så vidare.

Det är en enorm slitage i badrum och det är rum som tenderar att bli väldigt smutsigt lätt och där kommer mycket rengöringsmedel att vara i omlopp. Jag läste precis nyligen att under Corona har människor som köper nya badrum valt att köpa badrumsinredning som är lättstädat och kräver lite underhåll. Gärna vill vi ha knappar som man inte behöver vidröra och att toalettstol som är vägghängd. 

 

Jag kan tillägga en sak jag tycker medför lättare rengöring i badrummet och det är kakel och klinkers som går kant i kant. Rengöra fogar är bara för jobbigt och jag har sett en del denderar att byta färg med åren. 

Kuriosa: Skillnaden mellan kakel och klinker är. Det korta svaret är att kakel är väggplattor och klinker är golvplattor. 

Jag lärde mig även att man kan använda sig av fettavstötande rengöringsmedel för duschdörrarna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.