Träning och hålla formen

Idag är dagen D, då jag åter igen ska börja gymma. Det känns fantastiskt roligt “not”. Ibland förstår jag inte dom som envisas gå träna flera gånger i veckan och så uppvisar dom ändå inte en fantastiskt kropp. Själv tränar jag mest för mer styrka i kroppen så jag orkar mer, för vi som är mer smarta vi vet att kosten är viktigast om man vill ha en fräsch kropp.

Jag såg förresten en studie från Usa som hette: Ät efter din kroppstyp, något jag ska ta och spana in lite mer. Han som berättade om detta utlovade att man kan få grym kropp genom att knappt ens behöva träna om man bara äter det ens kropp är anpassad för. Vilket jag verkar till största del redan göra, men nu vill jag finslipa…

Det fulaste jag vet är när midjan blir en tunna och det bara blir rakt för det är trots allt midjan som skiljer oss kvinnor mot män. 

Det bästa med min kropp är att jag har smal benstomme, för annars hade jag lätt kunnas misstas för en man bakifrån med mina 177 cm. Jag är nämligen längre än många killar!

 

Kommentera