Inredning

Trendiga sammetssoffor

Skärmavbild 2017-09-06 kl. 16.40.08

Att inreda med sammetssoffor är väldigt populärt just nu, med all rätt för det är riktigt elegant och osar lyx!

inspo, Husligheter
inspo, Husligheter

Det är en trend som är här för att stanna enligt Elledecoration, sammet kan man ha på soffor, kuddar, puffar och plädar. Många har tröttnat på allt det ljusa och väljer mer färger som tar för sig, hur snyggt är det inte med en mörkblå sammetsoffa?
Sammet har en härlig tyngt i sig och tar plats i inredningen, materialtet är mjukt och behagligt.

Humphrey 2 sits soffa Blå SAMMET
https://www.fyndab.com/produkter/humphrey-2-sits-bla-sammet/

Hos Fyndab kan man hitta snygga billiga soffor  i sammet med bra kvalité, viktigt att få valuta för pengarna!

I sovrummet tycker jag det är väldigt tjusigt att ha en mindre fåtölj även det i sammet att kasta kläderna på och det är något dom även har här. Man kan även om man har rum för en sminkbord ha denna fåtölj att sitt i en sidenmorgonrock och fixa sig på morgonen med sitt kaffe bredvid, vilken dröm.

grå sammets fåtölj
https://www.fyndab.com/produkter/amelia-fatolj-gra/
inspo pinterest
inspo pinterest
metromode
inspo:metro mode

Andra trender som vi ser inom inredning 2017 är, gröna växter, gråa mattor som är lite skimrande i strukturen, mycket tavelkost och puffar. Det är färger som, blekrosa, beige, grönt, olika färger av blått. Ett hotell i Stockholm som hakat på trenden tidigt är Haymarket, har ni varit där? Det ligger på Hötorget och det är så fint där, känns lite som om man går tillbaka i tiden. Dom har gjort hela inredningen mer personlig genom att ha små dekorationer som: brädspel, skulpturer framme osv.

En av dom största fördelarna med höst är att det automatiskt blir mer intressant att ägna sig åt att inreda, nu kommer det blir lite mer utökad tid inomhus och vill man finna inspiration tycker jag Pinterest är super bra forum att bli inspirerad av.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.