Inredning

Få mer sittplatser i hemmet med sittpuffar

Samarbete med trendcarpet.se

Sittpuffar är verkligen en inredningsdetalj som är så smart och mångsidig. Dom är lätta att stuva undan och praktiskt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Har du en stram inredning som behöver mjukas upp, fungerar en sittpuff perfekt skulle jag säga.

Sittpuffarna är något som syns flitigt hos de största IG-kontona. Som inredningsdetalj kan puffen vara både praktisk, vacker och uppskattad. 

SITTPUFF SAMMET – COPENHAGEN (GRÅ) från Trendcarpet.se

Inred vardagsrummet med sittpuffar

Sammetstrenden är fortfarande stor och vi fortsätter att inreda med det mjuka, lyxiga materialet. Att blanda in olika material och färger gör att rummet blir mer levande skulle jag säga. Just runda former gör att rummet känns mer mjukt. Dom är lätta att placera och vi kan ha dom mitt i rummet för undvika känslan av att vi inreder längs med väggarna.

Du kan använda dom som vardagsbord genom att placera en fin bricka ovan på, dom är verkligen mångsidig inredningsdetalj.

Bor du mindre är det viktigt att ha Compact living tänket för att maximera den lilla ytan man har och det är väldigt praktiskt att ha möbler som har flera funktioner. Många sittpuffar har dold förvaring med och det är perfekt när man vill stuva undan kablar, dosor, filtar och annat smått. 

Sittpuff i Walk in closet är ultimat för skapa butikskänsla

En sittpuff är exempelvis praktiskt att ha i hallen för att sitta på när man vill ta på och av skorna. Man kan flytta in den i badrummet när man vill ha ett bord bredvid badkaret när man har spa-kväll och lägga en bricka på och tända ljus.

Hur snyggt?  Här används en sittpuff till sminkbordet!

Personligen skulle jag säga att en sittpuff är obligatoriskt i en Walk in closet garderob. Här är det fint att välja en större modell gärna i sammet som rymmer flera personer. Det ger känslan av att befinna sig i en butik, din egna klädbutik. Det är väldigt härligt få sitta ner på något mjukt och prova sina skor och kunna använda som avlastningsyta för kläder och shoppingpåsar. Att få upp saker från golvet gör att man alltid kan dra fram dammsugaren och dammsuga.

Hos Trendcarpet finner du fina Sittpuffar för alla behov skulle jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.