Inredning

Handla unika möbler på nätet

Möbelmarknaden är så enorm. Idag går det verkligen hitta exakt den möbeln man har tänkt i sitt huvud. Det bästa tycker jag är att man kan handla så mycket möbler på nätet. Det sparar så mycket av min tid än att först åka till Mio, sen IKEA, Jysk och Chilli. 

Dessutom finns mer unika möbler på nätet. När man handlar i de vanliga möbelaffärerna går det nästan se direkt varifrån möbeln kommer. Jag vill att mitt hem ska vara unikt och med en inredning som är personlig. 

 

Jag har nyligen hittat helt fantastiska möbler på Malvadesign.se. De har framför allt sängar och soffor. Fördelen med att köpa från ett sånt företag är att gäster inte kommer komma hem till mig och tänka “aha, en soffa från Mio”. Jag vill kunna inspirera med min stil och ha unika möbler. 

Dessutom görs alla möbler för hand och inom Europa vilket är mer hållbart för miljön. De har också flera olika tyger och färger att välja till alla möbler. De har flera möbler i sammet och det finns i ljusa färger som beige och ljusgrå, och mörkare som svart och mörkblå. 

malvadesign.se/collections/all-soffor/products/san-diego-3-sits-soffa

Möbler som gör rummet

En säng och soffa är möbler som tar upp väldigt stor del av ett rum. Därför tycker jag det är extra viktigt att dessa väljs med omsorg. 

Det viktigaste för att en säng ska bli stilfull i rummet är såklart en sänggavel. Bland alla sängar på Malva Design finns tillhörande sänggavel till allihopa. Dessutom har de flera tyger och färger så sängen kan passa perfekt till sovrummets inredning och tapet.

malvadesign.se/collections/vara-sangar/products/sirius-forvaringssang

När det kommer till soffor gillar jag personligen en mindre soffa som är mer elegant. De stora sofforna är sköna och skapar plats för många, men jag tycker att det blir lite för mycket soffa i rummet då. Jag föredrar en stilfull tvåsitssoffa i en ton som går i linje med hela vardagsrummet. 

Älskade detaljer

Vi all vet att det ofta är detaljerna som gör det. Färg och tyg är stora detaljer som gör hela skillnaden. En unik färg sätter prägel på rummet och olika tyger kan antingen se exklusiva eller billiga ut. För en säng kan det vara formen eller mönstret i sänggaveln, höjden på sängen eller sängbenen. När det kommer till en soffa är istället soffbenen viktiga och såklart kuddarna.

 

Dynornas och kuddarnas storlek ger olika intryck i rummet. En detalj som jag tycker höjer rummet är en fotpall som matchar soffan. Det ramar in vardagsrummet stilfullt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *