Ekonomi

Söndag och planering av veckan

Idag har jag inte lyft många knop förens nu på kvällen, då jag betalat räkningar och nu bloggar. Precis vid löning så hade jag ganska så storslagna planer på att köpa hem massor av saker till hemmet, men just nu känner jag att jag hellre sparar pengar och gör ett excel över mina intäkter.

Varje månad är det likadant, vid löning bestämmer jag mig för att vara ännu mer ekonomisk än förgående månad. Förra löning så storhandlade jag mat och det måste jag säga faktiskt hjälpe mig att vara mer ekonomisk. Det är frifrakt hemleverans vissa tidpunkter så jag tycker att det förmånligt och mina grönsaker har varit av god kvalité, det med att man behöver gå i en butik och klämma och känna på grönsakerna håller jag inte med om.  Jag har även testat att beställa HelloFresh för att få variation på min matlagning och jag har en bra kampanj om du inte provat det innan.

Hämtmat brukar jag unna mig en hel del och det är trevligt att få göra emellanåt i rimliga mängder, nedan åt jag på Sushi Jama i Fältöversten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.