Solglasögon för barn

För ett tag sedan så tänkte jag att det borde finnas någon som satsar på solglasögon på barn, för har ni någonsin sett hur barns solglasögon ser ut så är det inte en trevlig syn. Ofta sådär super plastiga från mataffären med ingen design. Jag har sett Rayban har för barn och jag själv som liten hade sådana fast utan märke i plast som var snygga. Men för dom ännu mindre barnen. Just sol på ögonen är verkligen skadligt och det kan på sikt skada vår syn. Jag älskar att ha på mig solglasögon.

Blev därför så glad att Chimieyewear precis lanserat en solglasögon för barn, så himla smart drag. Säger ju det, jag kommer ofta på bra idéer innan dom finns!

Det här är inget samarbete eller så, ett tips bara. Så att stackars barn kan få se lite fina ut!

Just nu så söker jag solglasögon med brunt glas och det är inget dom har idag, sedan vill jag inte ha massiv mäng plast utan mer nätta. Såg ett par super fina från Rayban (nedan bild finns i olika färger) en vän har så kanske köper likadana. Jag älskar sköldpadds-mönster och jag behöver ljusare glas så jag kan ha på kvällen runt Djurgården.

ERIKA CLASSIC – RaybanJag älskar solglasögon, få gömma sig bakom dom, jag är lite skygg av mig.

Men du ha svarta glas, blanka glas och så har Chimieyewear en hel del av det.

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds