Bra tips

Snygga billiga bra kvalitets solglasögon

Härliga tider, sol, värme och solglasögon varje dag. Jag älskar att bära solglasögon och har gärna många par och variera mig emellan. Jag har precis ett par jätte snygga solglasögon från min favoritbutik som har ett enormt utbud på solglasögon, som gjorde att det var  svar svår att svårt bara välja ett par.

Biliga solglasögon 

Solglasögon är för mig mer än en accessoar det är ett skydd för mina ögon. Visste ni att man kan förstöra sina ögon i solen? Det är nämligen så att ögonen likaväl kan solbränd och långvarig exponering utan skydd kan skada ögonlocken, hornhinnan på ögat och linsen i ögat. Dessa förändringar som kan uppstå efter en längre tid av exponering för UV-ljus kan långsamt leda till allvarliga konsekvenser och när vi blir äldre kan dessa skador utvecklas och ge upphov till åldersrelaterade förändringar på grund av UV-skador.

Förstår ni hur viktigt det är att skydda våra ögon? Jag har därför olika par, ljusare par som jag använder när det inte är så ljust ute och mörkar glas ju mer stark solen är.

Sen måste jag erkänna att det är otroligt bekvämt att ha solglasögon på sig för att man skymmer sig själv. Därför tycker jag om mer större modell och dom ska inte vara för mörka för jag brukar ha på mig dom i mataffären vissa dager hehe.

En stor fördel med att köpa mer billiga solglasögon  dessa har Uv-ljus och gör att man har möjlighet att fler par och förvara dom på ställen där det kan tänkas behövas. I bilen, handväskan, på landet, hos en vän och så vidare. Sedan är det trendkänsligt och då gör de inget att man köper nya varje säsong!

Så behöver ni prisvärda solglasögon spana in Saltochpepper.se för jag tyckte att det var bra kvalité på glaset ”plasten” så det var som ha på sig ett par Gucci som även görs i plast vissa modeller på glaset. Lyx for less helt enkelt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.