Billiga Gucci glasögon från smartbuyglasses

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

Något som stått på min önskelista en längre tid är ett par märkessolglasögon från Gucci. Istället har det blivit andra märkessolglasögon som Marc jacobs, Michel Kors mlf.

Nyligen berättade min vän Sandra att hon hade varit på flygplatsen och slagit till på ett par Guccis (hennes första) och hon sa att hon hade stått och velade om det var värt pengarna för bara ett par solglasögon. Efter köpet var hon jättenöjd och dom var verkligen fina, så pass att jag själv ska köpa dom fast Smartbuyglasses till  50%, för min del var det inget svårt beslut.

Nu är det andra paret solglasögon jag kommer ha som är likadana som Sandra, men vad gör det? Vi ser ju inte så ofta sen så har jag flera par att varva med 🙂

 

Här kan ni mina Gucci solglasögon

gucci solglasögon

 

 

 

 

–>>  Gucci GG 3771/S<<—

 

Vet inte om ni brukar köpa märkessolglasögon men det är verkligen mycket bättre än vanliga från tex Hm. Jag har hört argumentet, jag tappar ändå bort mina solglasögon hela tiden, hur skulle det bli om jag köpte ett par dyra?

Jag kan berätta för er att jag köpte ett par billiga från Mango i somras och dom är helt borta, dom påminner en hel del om dessa ovan. När är för billigt blir det helt enkelt för ersättningsbart, man värnar inte om dom på samma vis. Alla brillor som kostat lite mer har jag inte tappat bort och vi ska inte prata om glaset. Man ser inte skarpt med något som kostar runt hundringen!

missjennie

Jag på Ibiza i mina Raybans

 

Inte är det bara prisvärt att köpa via Smartbuyglaset utan man kan dessutom på det samla in bonus. Och det går dessutom få solglasögonen med styrka. På det har man 24 månaders garanti och dom postas samma dag. Samt prisgaranti! Wow, jag har hittat var jag ska handla framöver. När det är bra pris kan man likaväl köpa dubbelt så mycket, eller ja, spara pengar var det ja 😉

Alla solglasögonen är 100% äkta och varför dom kan hålla priserna låga är storskaliga inköp. 

-Detta är en del av mina ekonomiska tips som är i samarbete med Smartbuyglases denna gång-

 

 

 

 

 

2 comments / Add your comment below

Kommentera