Söker bra bloggar att följa

Det är så tråkigt att många av dom jag brukar följa har slutat blogga, jag tycker om att läsa i skrift och få bra tips osv.

Nu jag behöver någon lektyr att läsa, så vet jag knappt vart jag ska vända mig. Jag har fått börja köpa tidningar igen och börjat läsa böcker för få läsa.

Idag så äger jag dessvärre ingen ipad, så jag behöver köpa tidningar i pappersformat för jag vill liksom inte läsa tidningar i på datorn/mobil.

Hur är det att läsa tidningar på en Ipad är det bra?

Kanske är det bättre med något annat varumärke än just originalet, då jag inte behöver något avancerat egentligen. Men det är bra om det går att arbeta på den om jag är iväg tex på resa osv. Just nu är min blogg endast inloggad via datorn och det blir ganska så platsberoende med datorn och det skulle jag kunna göra med paddan med kanske.

Jag brukade läsa Linn Herbertsons blogg, Anna Hibbs, Danijela Pavlica, Kissies mm som lagts ner.

Dom jag läser nu är: Emma Jennies blogg, Gynnings, Isabella Löwengrips blogg, Bloggbevakning, några inredningsbloggar, mm. Jag tycker även om att läsa olika spartips blogg:ar, en ny blogg är även theblogg.se som har en hel del varierat innehåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.