Vardag

Skapa sig ett liv mer värt att leva

Jag har funderat på det här med vardagstristessen och varför jag känner så mycket att det är lite tråkigt just nu. Jag tänker tillbaka när jag arbetade på byrå och hade 75 % jobb, bloggen och tre egna kunder och typ hann det ganska så väl tack vara hjälp jag köpte in och nu har jag mindre och är lite mindre motiverad.

Jag ska bli bättre på att planera..
Det behöver hända något, inget sådär drastiskt men jag behöver skapa mig mer rutiner och ta tag i mitt bloggande mer. Att blogga är verkligen något jag tycker är roligt och min vän Emma Jennie tycker att jag bloggar lite för lite. Är det något som jag tycker att hon är bra på så är det att boka in aktiviteter och det vill jag bättra mig på. Så jag ska ta och sätta mig ner och fundera på mina kommande mål, vill jag resa någonstans, vilken budget ska det ha och vad vill jag göra i sommar.

Men jag vet inte hur man gör detta konkret, har du tips? Jag kanske kan ha 14 dagars framförhållning med vardagskul och 3 månader åtminstone med saker som kräver med pengar och planering. Vilket fall ska det bli roligt att börja göra mer saker och på torsdag ska jag på gymmet med en vän och köra ett pass, det ska bli roligt att umgås på en vardag och träningen är verkligen något jag vill göra mer av.

Snart är det dags för event igen och vi ska gå igen, det ska blir så roligt 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.