Vardag

Svalkande iskaffe i skuggan

Nyligen i helgen så var jag i Norrköping och firade min födelsedag med en vän. Så fort jag kom in till city så satte jag mig ner och drack en flat white is latte. Drycken var precis samma sak som en varm, fast med kall mjölk och det är så läskande och gott!

Men i dessa tider så önskar att jag att jag ägde en kaffebryggare här hemma, men det har jag inte just nu efter att jag slängt den jag hade som slutat fungerat bra från Nespresso. Kaffet blev liksom inte varmt och då hade jag kört en rengöring, förvisso skulle jag kunna hällt i varmt vatten i röret, det borde jag tänkt på. Jag brukade värma kaffet i micron, men menar skulle jag göra iskaffe kunde jag lika väl haft en dålig maskin.

En kaffebryggare är i sig ingen dyr investering men jag vill gärna ha en lyxig espressomaskin och dom kostar lite mer, ska det var ska det vara liksom. Jag är sugen på denna, De’Longhi La Specialista Arte så den står på min to-buy-list och den är inte högst upp dessvärre. Nyligen så köpte jag ett mini köksbord i marmor till köket, en skohylla från Amazon, sånt här kanske är intressant? Jag håller på att bygga upp ett hem jag är nöjd med och det tar verkligen mycket tankeverksamhet och letande på bra inredning att köpa hem.

Strykgärnet i Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *