Vardag

En härlig kväll vid vattnet

Samarbete med ventbutiken.se

Hej hoppas det är bra med dig? Med mig är det äntligen bättre och jag anses vara frisk nu, med det tog verkligen sin tid att bli frisk. Dock så kommer det att ta ytterligare ett par veckor tills jag kommer orka motionera och så vidare. Det är nämligen så att Corona-sviterna kan hänga kvar i flera månader efteråt och bidra till att man känner sig mer sliten än normalt.

Nu har jag dessvärre inte kunnat testa mig för Corona pga högt tryck, men jag har varit på Cityakuten när var riktigt orolig och deras expert lyssnade på mina lungor bekräftade det. Provtagningen skedde utomhus i ett tält så var inte orolig.

Två veckor in så förvärrades allt och jag var så dålig att jag knappt orkade gå 50 meter. Så här dålig som jag varit med problemet med lungorna, tappat doft, med mera så måste det bara varit Corona för så här sjuk har jag aldrig varit i mitt liv.

Om det inte vore för hemkörning så hade jag inte haft någon mat!

Vikten av ren luft i hemmet

Just när man är hemma och sjuk börjar i alla fall jag att tänka på min hemmiljö mer än någonsin och när det gäller ens lungor så vill jag gärna att luften är frisk och ren från partiklar.

Jag har talade faktiskt med en expert på dammsugare som sade att man bör byter filtret i dammsugaren 1 gång mer år och när det gäller ventilationsfilter så bör man byta oftare och därför erbjuder ventbutiken.se prenumerationstjänst på ventilationsfilter.

Det är nämligen så att vår lungor drar varje dag i sig miljoner och åter miljoner av partiklar. Vissa utrymmen smutsigare än andra. Vi människor behöver ren luft för att fungera optimalt.

Nu kommer inte min förening installera ventilation system i hela huset just nu, vilket hade varit ultimat så jag kommer köpa hem en luftrenare för boende miljö. Jag har tänkt på det ganska länge faktiskt och det är så dyrt som man kan tro!

Igår så gick jag faktiskt en kort promenad ner till Djurgården och satte mig ner vid kanalkanten en sväng och njöt av den friska luften och kände mig lycklig för att jag är bättre och att jag kan återgå till mitt vanliga liv fast i pensionärstyle. Sakta och säkert utan att stressa!

Jag har verkligen känt mig tacksam över att jag har min blogg när jag varit sjuk, då det har varit en väldigt bra sysselsättning och nu så känner jag att jag vill satsa ännu mer på bloggandet. 

Ibland så tänker jag på de fördomar som vi som bloggar/är influencers får och att man anses vara en viss typ av människa som bloggar och är mer självupptagen. Men så är faktiskt inte fallet i för mig! Att blogga är faktiskt är mitt 50 % arbete.

Att blogga är ett respektabelt arbete och som verkligen kräver otroligt mycket tid. Det är inte så lätt att komma ut med content hela tiden, fota, inspirera, ha koll på alla plug-ins, allt som trendar och allt tekniskt som även ingår. 

Jag har bestämt mig att trappa upp ännu mer med mitt bloggande och ni kanske har sett jag har bytt tema för ett tag sedan?

Inom en snar framtid så kommer det bli en ännu snyggare design på min blogg med ”Shop the look” möjligheter med mera. Det ska bli jättekul att byta utseende på min sajt och jag tror att det kommer bidra till ett ännu seriösare intryck och fler läsare. Faktum är att jag tappade en hel del läsare när jag slutade vara personlig i bloggen, vilket jag kan se i Google Analytics.

Utveckla mig inom mitt bloggande…

I samband med byte av layout, så vore det även roligt att fota en ny header, samt lära mig att fota bättre för bloggen. Och jag skulle även vilja gå en skrivkurs för att lära mig skriva bättre. Jag har dessvärre börjat tänka en hel del på amerikanska pga att jag sett väldigt mycket serier och bidrar nog till att jag tappar vissa ord i min svenska har jag märkt. Dom skriver liksom bakvänt och dom har inte samma utfyllnadsord som: som, för, att, det och det är dessa småord som jag ibland glömmer bort att få in i mina meningar. 

Det vore roligt om du ville kommentera något snällt och kanske lägga ett bokmärke på min blogg och komma tillbaka hit om några dagar igen. <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.