Inredning

Unika fotoprints för personligare hem

-samarbete med kokosbutiken.se –

Det finns en uppsjö av posters butiker online men jag fastnade lite extra för Kokosbutiken som är nischade på  med unika designs. För många år sedan hade många Carp diem i sina hem till den grad att det kändes som om alla hem såg lika dana ut. Ens hem är ens slott och där vill jag gärna att min konst på väggen ska kännas personlig men samtidigt modernt.

Jag tycker att fotoprints med blommor, som rosor, fjädrar, växter är väldigt fint och lugnande…

Succulent Coral, kokosbutien.se
Succulent Coral, kokosbutien.se

 

Glass Coral, kokosbutiken.se

Nu går det mot vår och peach är en färg som trendar just nu…

Posters är ett bra sätt att uttrycka dig själv genom din favorit konst, design, band och filmer. Använd poster för att krydda din inredning genom att sätta dem i hela ditt hem. Oavsett om du vill hänga en enda poster eller göra ett tavelvägg så kommer poster att liva upp ditt hem!

Jag personligen tycker om hem som är mer åt det vita hållet, vita väggar, gråa väggar, och det kan bli ganska så enfärgat. Något som fascinerar mig med inredning är det hem som är inredda av en inredningsarkitekt. Dessa hem innefattar ofta dyr kost på väggarna och dyra designer inredning. Där hänger ofta väldigt stora tavlor som får bli som en mittpunkten i rummet.

Men det går faktiskt att återskapa den känslan i ditt egna hem om du lägger lite tid och tanke bakom det. Många gånger när ett hem upplevs väldigt dåligt ihop plockat, så kan beror det på att det alldeles är för många olika färger, stilar och fel dimensioner på inredningen. Som ovan tycker jag dessa tavlor är väldigt fina, en färgklick, men för att matcha in det i hemmet behöver rätt omgivning.

Men det kan även vara så enkla saker som att tavlorna inte hänger centrerat, för långt, för högt, till att ha äkta glas vs plast i ramarna. Lystern från glas går aldrig jämföra mot plexi plast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.